Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Софи жирафчето "Sophie la girafe"

Все още без оценка Напишете коментар
44.90лв.
Код на продукта:
S616400
SKU: 3056566164004
Производител:
Sophie-la-giraffe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Открийте магията на Софи Жирафчето, играчката, която е покорила сърцата на милиони бебета по света. Придружена от атрактивна кутия с прозрачен прозорец, Софи е изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, гарантирайки абсолютна безопасност за Вашето малко съкровище.
 
Открийте Как Софи Жирафчето Събужда Сетивата:
 
*Зрение: Контрастните петна на Софи не само привличат вниманието на бебето, но и стимулират развитието на зрителните му умения, като я превръщат в любим и успокояващ приятел.
*Слух: Вградената пищялка развеселява и учи бебето на връзката между причина и следствие, стимулирайки слуховото му възприятие.
*Вкус: С неповторимата си гъвкавост и изпъкнали части за дъвчене, Софи е идеалната помощ за облекчаване на бебешките венци по време на никнене на зъбки.
*Осезание: Леката и ергономична форма на Софи е специално създадена за малките детски ръчички, докато меката ѝ текстура успокоява и предизвиква положителни емоционални реакции.
*Обоняние: Уникалният аромат на естествен каучук помага на бебето лесно да разпознава Софи сред всички свои играчки.
 
 Уникалност и Традиция:
Всяко жирафче Софи е уникално, с ръчно рисувани петна, които могат да варират, подчертавайки индивидуалността на всяко бебе. От 1961 г. насам, Софи е символ на традиция и качество, придружавайки растежа на над 50 милиона деца по света.
 
Грижа и Поддръжка:
Поддържайте Софи чиста и безопасна, като я миете със сапунена вода и влажна кърпа. Препоръчва се за бебета от раждането.
 
Награди и Признания:
През годините, Софи Жирафчето е удостоена с множество международни награди, включително в България през 2022 г. за Най-добрата активна играчка за възраст 0-24 месеца и Най-добра залъгалка при никнене на бебешките зъбки.
 
Софи не е просто играчка, тя е компаньон, който стимулира сетивата, подпомага развитието и създава спомени. Нека Софи Жирафчето стане и част от детството на вашето бебе.




Напишете коментар