Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Sophie-la-giraffe, Сет "Моите първи играчки"

Все още без оценка Напишете коментар
129.90лв.
Код на продукта:
S516354
SKU: S516354
Производител:
Sophie-la-giraffe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Перфектният сет от играчки, доставящи радост и луди игри!

Комплектът включва:

Тунел за активни игри, изработен от лека материя, която може да се сваля и пере. Във външната част има допълнителни детайли за игри- огледалце, различни текстури, топчета и звънчета, подходящи за деца над 6 месечна възраст.   Вашето бебче ще се забавлява промушквайки и катерейки се през тунела, ще се научи да става и да се изправя, каткто и да се претъркулва в него. Същевременно ще му помогне да развие своята самостоятелност и увереност.

Музикален телефон с много функции и нови приятели- мишлето Жозефин, мечето Габин и Софи се появяват един след един на екрана на телефона! Цветове, които се променят в зависимост от мелодията. 5 мелодии, които бебето да слуша с удоволствие. Забавни звуци при натискане на бутоните!

Кула от цветя. Бебетата обожават да сглобяват и разглобяват. Тези прекрасни цветя ще задържат вниманието им с часове.   Тези чашки, които са направени като цветя имат прекрасни картинки с любимото жирафче Софи. Детето ви ще реди високи кули, ще си измисля различни истории и ще се забавлява безкрайно.  

Напишете коментар