Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Термо кутия за съхранение на храна Reer 90412, Розова

Все още без оценка Напишете коментар
33.99лв.
Код на продукта:
90412
SKU: 90412
Производител:
Reer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Идеален е у дома и когато сте навън

Независимо дали е малка закуска или пълноценна храна,
когато сте навън и със деца,
най-добре е винаги да имате нещо под ръка.
Когато малките се нуждаят от питателна храна
и се намирате далеч от дома, 
кутията за съхранение си струва всяка цена.

Термо кутията ColourDesign позволява безопасното и непропускливо транспортиране на храната, като я поддържа топла до 6 часа.

За лесно съхранение
запазва храната топла до 6 часа

Термо кутията ColourDesign се състои от вакуумно изолирано двойно панелно тяло. Това гарантира, че горещата храна се поддържа топла до 6 часа - независимо от външната температура.

Широко приложение
Вкусна храна по всяко време

Дори когато детето ви порасне и не яде пюрета, термо кутията остава ваш верен спътник при пътувания навън. Например, мюсли, ядки и бисквити могат безопасно да се съхраняват в кутията. В топлите дни плодовете и зеленчуците се поддържат приятно хладни, като се гарантира, че не губят свежестта си.

Противокапкова система
благодарение на капакът

С термо кутията от Reer няма нужда да се притеснявате, че чантата ви ще се намокри. Силиконовото уплътнение гарантира, че това не може да се случи. Отворът на кутията е напълно запечатан и не може да изтече течност. Системата за вакуумна изолация с два панела също предпазва кутията от изпотяване и образуване на капки конденз.

За безопасна и естествена консумация
благодарение на висококачествените материали

Здравата вътрешна и външна обвивка се състоят от неръждаема стомана 18/8, която е известна с високото си ниво на чистота. Здравият материал се придържа без усилия към изискванията за ежедневна употреба и е особено издръжлив, без ръжда и устойчив на драскотини. Безопасната за храни неръждаема стомана предпазва съдържанието от външни влияния, без да придава на храната ви метален послевкус. Разпределянето с допълнително вътрешно покритие означава, че кутията не поема мирис или аромат и е без BPA, PVC и вредни пластификатори.

Дизайн и безопасност
стилна и устойчива на приплъзване

Термо кутията пленява с модерен дизайн в модерни цветове и сладък мотив. Кутията не е просто стилно декорирана; освен това се отличава с висококачествена изработка и осигурява още по-голяма безопасност при консумацията на бебешка храна. Практичното и противоплъзгащо се дъно предотвратява случайно преобръщане на кутията, което гарантира сигурна основа.

Лесна работа
благодарение на широкият отвор

Отворът от 8 см означава, че кутията е лесна за пълнене. Независимо дали е пюре, малки сандвичи или пресни плодове, нищо няма да пропусне целта и всичко лесно може да бъде поставено в кутията.

След употреба отворът позволява  лесно почистване - за хигиенична дългосрочна употреба.

Детайли за продукта

  • държи храната топла до 6 часа
  • идеален за приготвяне и съхранение на бебешка храна
  • солиден корпус от неръждаема стомана
  • хигиенична, не поема миризми и е нечуплива
  • с практично противохлъзгащо дъно
  • 300 мл обем на вместимост
Напишете коментар