Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Reer Нощен проектор 52110, Бял

Все още без оценка Напишете коментар
89.99лв. 79.99лв.

Спестявате 10.00лв.

Код на продукта:
521101
Производител:
Reer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Заспиване с успокояваща нежност

През първите няколко години от живота, добре балансираната рутина на съня е особено важна за развитието на децата. Въпреки това, страхът от тъмнината може да затрудни децата да заспят добре. Тъй като познатите характеристики на стаята избледняват в тъмнината, обикновено е децата да се чувстват застрашени от нощни сенки и шумове.
Образният проектор DreamBeam изпраща вашето дете на приключение в страната на мечтите с цветни изображения, които разсейват всички страхове. Нежните мелодии съпътстват детето ви в здравословен сън.

Светлинни проекции, подходящи за деца
24 изображения от различни тематични светове

Нощната светлина създава увлекателни светлинни проекции по стените или тавана и се превръща в островче светлина в тъмната детска стая. Три различни слайда предоставят разнообразни изображения. Всеки слайд съдържа осем цветни снимки от животинското царство, страната на мечтите и света на приключенията. Отделните изображения могат да бъдат настроени да се показват за постоянно или изображенията да се променят нежно в спокойно слайдшоу.

Пътувайте в страната на сънищата с нежни звуци
благодарение на музикалната функция

DreamBeam включва и музикална функция. Десет класически приспивни песни и пет успокояващи звука от природата осигуряват на детето ви да заспи, за да се чувства сигурно и защитено. Различните нива на силата на звука позволяват перфектно приспособяване на спокойните мелодии към околната среда и нуждите на вашето дете. Музиката автоматично се изключва от таймер след 30 минути.

Супер лесна употреба
благодарение на големите меки бутони

Нощната светлина е оборудвана с големи, меки бутони. Всеки бутон има прост символ, за да се осигури интуитивна работа. Това прави нощната светлина лесна за използване, особено за деца. Простото докосване на десния бутон позволява на децата да включват и изключват светлинните и музикални функции, да избират любимото си изображение или да регулират силата на звука.

Лесна смяна на слайдовете

с различни слотове

За да възпроизведете слайд по избор, просто го поставете в горната част на проектора. Дори много малки деца могат лесно да сменят плаките. Слотовете отстрани осигуряват държачи за другите два слайда, за да се гарантира, че няма  да бъдат загубени.

Гъвкава употреба
с избор на работа с батерии или каебл

DreamBeam може да работи с батерии. Това превръща нощната светлина в подвижна вещ, която може да се използва навсякъде в къщата или да се държи като факел, независимо от захранването. Отделението за батерии, защитено от деца, е закрепено с винтове, като пази батериите безопасно от малки пръсти. Включен микро USB кабел.

Издръжлив, енергоспестяващ и безопасен
с LED технологияСветлинната проекция работи с малки LED крушки, което означава, че проекторът се възползва от предимството на съвременното LED осветление. Той е много енергоефективен и има дълъг експлоатационен живот (до 30 000 часа), както и е напълно безопасен, тъй като светодиодите не се загряват при употреба.

Детайли за продукта

  • мотив проектор с приспивни песни и звуци от природата
  • се предлага с 3 взаимозаменяеми дискове с 8 мотива, всеки от които обхваща различни темиmotifs can be constantly projected or gently blended
  • 15 предварително инсталирани мелодии с функция на таймера
  • регулируем обем
  • енергоспестяваща LED технология без да се нагрява
  • допълнително защитено от деца благодарение на винт отделение за батерии
  • работи с батерии (не са включени в комплекта) или чрез Micro-USB
  • съдържание: 1x DreamBeam, 3x дискове с мотиви, 1x Micro USB кабел
Напишете коментар