Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Велосипед с 4 колела Puky Wutsch Пастелно Зелено

Все още без оценка Напишете коментар
117.85лв.
Код на продукта:
3032
SKU: 3032
Производител:
Puky
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Велосипед с 4 Колела PUKY Wutsch – Перфектен Старт за Малки Авантюристи
 
Велосипедът с 4 колела PUKY Wutsch е идеален за малки деца, които вече могат да ходят самостоятелно и да пазят равновесие. Специално проектиран за деца на възраст над 1.5 години или с височина над 80 см, този модел предлага уникална поддръжка в развитието на физическите умения и предварителната подготовка за каране на балансиращ велосипед.
 
Основни Характеристики
*Ергономична Седалка: Седалката е проектирана да осигури комфорт и безопасност за детето при всяко движение, позволявайки му да седи уверено и стабилно.
*Специална Ос на Предния Мост: Особената конструкция позволява ограничено странично наклоняване, което помага на детето да упражнява баланса си по време на движение, усъвършенствайки координацията на движенията.
 
Допълнителни Предимства
*Безопасни Ръкохватки и Стабилност: Гумени ръкохватки с предпазен външен кант и нисък център на тежестта гарантират безопасност и стабилност във всяка ситуация.
*Безшумни Колела и Практичност: Колелата на велосипеда са безшумни, идеални за употреба както вкъщи, така и навън. Ръкохватката на седалката позволява лесно носене от родителя.
 
Технически Спецификации
*Тегло: 2.8 кг
*Размери: 58 см дължина × 28 см ширина × 24 см височина
*Цвят: Червен
*Подходяща Възраст: За деца на 1.5+ години или с височина от 80+ см.
 
Защо да Изберете PUKY Wutsch?
 
PUKY Wutsch е специално създаден за малки деца, които се учат да поддържат баланс и да се ориентират в пространството. Със своята иновативна конструкция, той не само подпомага физическото развитие, но също така предоставя забавление и стимулира активното изживяване на времето на открито. Този велосипед е чудесен начин за подготовка на детето за следващите етапи на каране на велосипед без педали, като му осигурява необходимите умения и самочувствие за успех.

Напишете коментар