Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • NOSKO АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ С ДВА НАКРАЙНИКА + ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА

NOSKO АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ С ДВА НАКРАЙНИКА + ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА

Все още без оценка Напишете коментар
28.60лв.
Код на продукта:
4412312
SKU: 4412312
Производител:
Nosko
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Вакуумният аспиратор за нос Nosko бързо и деликатно премахва секретите от носа, използвайки стандартна домакинска прахосмукачка - поставяте единия край на приставката Nasal Aid в прахосмукачката, а другия край на накрайника - в носа на бебето Ви. Той отстранява секретите от носа чрез постоянно и безопасно всмукване от 0.2 бара, независимо от смукателната мощност на прахосмукачката. Процесът е безболезнен и няма никакви странични ефекти.
Избягвайте използване на устройството от деца, които страдат от кръвотечение от носа или хронична хемофилия. Не оставяйте детето без наблюдение. 
Вакуумният аспиратор за нос Nosko е клинично тестван и одобрен за използване от Института за болнична техника, който действа ефикасно при отсраняването на секрета, без да наранява носната лигавица или да причинява болка на малкото дете. Осигурява по-кратко време за възстановяване при настинки, като облекчава дишането, храненето и приема на вода на детето и е в състояние да спи по-добре.
Характеристика:
Безопасен всмукващ накрайник;
Осигурява постоянна сила на всмукване 0,2 бара - безопасна независимо от мощността на прахосмукачката;
Може да се разглоби на 5 части и се почиства изключително лесно под течаща вода;
Може да се стерилизира с изваряване или с накисване в стерилизираща течност (всички части на прибора са изработени от температуроустойчив материал);
При правилна употреба секретът не може да попадне в тръбичката на прибора, нито в маркуча на прахосмукачката;
Правилна употреба: всмукващият накрайник се държи в ръката така, че силиконовата тръбичка да сочи нагоре;
Предлага се също пластмасов набор, който съдържа аспиратор, два всмукващи накрайника и една четка за почистване;
Не съдържа вредни за здравето материали. Не предизвиква дразнене, алергии, благодарение на медицинската пластмаса.
Части на аспиратора за почистване на носа
Пластмаса
Всмукващ накрайник;
Контейнер за секрет (вътрешен цилиндричен контейнер, който може да се отдели от всмукващия накрайник; външен контейнер, към който се прикрепя всмукващият накрайник, а отстрани - силиконовата тръбичка);
Силиконова тръбичка (гъвкава);
Камбанообразен конектор за прахосмукачка.
Инструкции за употреба: 
Сглобете пластмасовите части на аспиратора и поставете камбанообразния конектор в маркуча на прахосмукачката. 
Пуснете прахосмукачката.
Сложете смукателния накрайник неподвижно в ноздрата на детето.
Капнете физиологични солени капки за нос в двете ноздри на бебето. (Соленият разтвор с концентрация 0,9 % е физиологичен, съставът му е идентичен с този насълзите. Не щипе, не дразни, само овлажнява и разрежда секрета.) След 3 минути отстраняването на навлажнената носна лигавица и разредения секрет може да започне. С капките се разтваря секретът, засъхнал по стените на носната кухина, така вакуумното почистване на носа може да бъде извършено безопасно, без да се наранява лигавицата.
Заемете правилно положение на тялото в зависимост от възрастта на детето.
Ако не излиза повече секрет, махнете аспиратора от ноздрата.
Изключете прахосмукачката. 
Ако е необходимо попийте секрета, събрал се около носа с мека носна кърпа и нанесете крем, за да предотвратите зачервяването или дразненето, които секретът може да причини.
Откачете прибора от прахосмукачката. 
Разглобете всмукващия накрайник и го измийте под течаща вода. Ако е необходимо, може да го изварите или да го стерилизирате по друг начин (напр. като го накиснете в стерилизираща течност). При почистване свалете всмукващия накрайник от контейнера. За по-ефикасно почистване може да разглобите и всмукващия накрайник. Приборът за вакуумно почистване на носа може да се разглоби на 5 части, което до голяма степен улеснява почистването и повишава стерилността на прибора. 
След като частите на прибора изсъхнат, ги оставете на чисто място, така че следващия път да можете да ги използвате веднага.
Производител: Ranyak Gyorgy, Унгария 


Напишете коментар