Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Melissa & Doug - Дървена игра с магнити - Риболов за под

Все още без оценка Напишете коментар
64.70лв.
Код на продукта:
15149
SKU: 15149
Производител:
Melissa and Doug
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Забавна и образователна игра, която ще развие логическото мислене, наблюдателността, координацията око-ръка и ума на детето Ви. Играта се състои в това да се сложат всички 10 рибки на игралното поле, което наподобява вода, завъртване стрелката на колелото и каквото число ви покаже, трябва да хванете рибката със същото число и цвят.

 

В комплектът ще откриете 2 броя дървени въдички с работещи макари за двама играчи - синя и зелена, синьо езерце от текстилна мрежа, което играе и ролята на торбичка за съхранение на частите в края на играта, игрално колело и 10 броя различни на цвят рибки. Но те не са само по цвят различни. Всяка рибка има различно число в края на опашката си.

 

Една от игрите, с която можете да се забавлявате в продължение на часове е да завъртвате колелцето и да хващате рибките с въдиците. Друга идея е да накарате децата да преброят рибките и да ги назоват по цветове, да ги подредят по големина или пък каквото друго Ви хрумне. Също така, играта е подходяща и за развиване на състезателния дух, тъй като можете да засичате време и за това време да се види, кой колко рибки ще успее да хване.

 

С тази игра ще помогнете на Вашето дете да се запознае  с някои от основните цветове и да направи първите си стъпки в математиката.

 

 

Комплектът включва:

 

  • 10 рибки - 7 см
  • езерце
  • колело
  • 2 въдици - 43 см (без въжената част) 
Напишете коментар