Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Medela Единична двуфазна електрическа помпа за кърма Solo+ 1бр. шише и 1бр. фуния

Все още без оценка Напишете коментар
399.00лв.
Код на продукта:
101041612
SKU: 101041612
Производител:
Medela
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


Medela Solo е двуфазна електрическа помпа за кърма. Medela Solo е приятна и компактна, ефективна и лесна за използване единична електрическа помпа за кърма. Удобството е голямо, тъй като идва с презареждаща се вградена батерия, 2-фазна Expression технология. Освен това се предлага с фуния за гърди PersonalFit Flex.


Medela Solo е следващото поколение и подобрена версия на предишната помпа за кърма Medela Swing. Тя е разработена да е в помощ на кърмещите майки, които търсят комфорт и практичност в живота си. Тя е направена с идеята да не се правят компромиси или загуба на ефективност по време на изцеждане.


Солови подобрения на Medela:

Подобно на предишния модел, Medela Solo използва технологията 2-Phase Expression. Това означава, че при нехното използване  се редуват от бързи към по -бавни смучещи ритми, имитирайки естествения ритъм на сучене на бебето.


Освен това Medela Solo се предлага с предпазител за гърди PersonalFit Flex, който може лесно да се регулира така, че да пасва на гърдите ви. Резултатът е, че прави изцеждането ви по -удобно и ви дава до 11,8% повече мляко.


Майките харесват това, че Medela Solo е по-компактна от помпата за гърди Swing и има вградена акумулаторна батерия. Тя използва USB конектор тип C, спестявайки ви време и ви позволява да я използвате, без да се налага да презареждате до шест помпени сесии.


Най-хубавото е, че Medela Solo е единична електрическа помпа за кърма, която е затворена система. В резултат на това тя предотвратява навлизането на кърмата в тръбата, преливането и изтичането в механизма на помпата. Това означава, че помага да се гарантира, че изцеденото ви мляко остава безопасно и чисто, както и че компонентите на вашата помпа са защитени от потенциални повреди.


Основни характеристики и предимства:

Лесна за използване: интуитивен интерфейс с 4 бутона и 9 предварително програмирани настройки.

Лесно се сглобява и почиства благодарение на малкото отделни части.

Лек и компактен дизайн.

Още по-добра мобилност: вградена акумулаторна батерия до 6 помпени сесии с едно пълно зареждане.

По-бързо зареждане с USB тип C порт, в сравнение с micro-USB порт.

Технологията 2-Phase Expression® имитира естествения смучещ ритъм на вашето бебе

PersonalFit Flex ™ конектор за гърди за повишен комфорт и 11.8% повече мляко

По-тих - Забележимо по-тиха в сравнение с предишното поколение, с по-малко от 45 dB при максимално ниво на изразяване.

Затворената система предотвратява навлизането на кърмата в тръбата.

 

Защо да изберем помпата за единична гърда Medela Solo?

Solo ™, лесна за използване помпа без усилие. Тя има само няколко части, което прави лесно почистването и сглобяването и. Със своя интуитивен интерфейс с 4 бутона и 9 предварително програмирани настройки тази единична електрическа помпа за кърма е изключително лесна за използване.


Изцеждайте се, където и да сте, дори ако няма наличен контакт

С най-модерния наличен USB тип C конектор на единичната електрическа помпа Solo ™, вградената акумулаторна батерия се зарежда по-бързо в сравнение с микро USB порта, като трае до шест изпомпващи сесии при пълно зареждане.


2-Phase Expression® технология

По време на сесия за хранене, бебетата започват с използване на кратки, бързи смучения, за да стимулират Рефлекса за отделяне на мляко. След като млякото започне да тече, бебетата преминават към по -бавен, индивидуален ритъм. Технологията 2-Phase Expression® на Medela имитира естествените бебешки ритми на сучене - по-бързо, за да стимулира притока на мляко, след това по-бавно, за да осигури оптимален поток на млякото.


Щит за гърди PersonalFit Flex

С ъгъл на отваряне от 105 градуса, мек ръб и овална форма за по-добро прилягане, PersonalFit Flex ™ щит за гърди оказва по-малък натиск върху млечните канали от традиционните щитове за гърди, което води до по-ефективно и удобно изпомпване. Повече комфорт за вас, до 11,8% повече мляко за вашето бебе - клинично доказано


Затворена система

Затворената система предотвратява навлизането на кърмата в тръбата, преливането и изтичането в механизма на помпата. Това помага да се гарантира, че изцеденото ви мляко остава безопасно и чисто, но също така и компонентите на вашата помпа са защитени от потенциални повреди.

За Medela:

Водеща марка в света в изследванията на кърменето. Medela работи с изследователи в областта на кърменето повече от 60 години.


Нашата мисия е да дадем възможност на всяка майка, която желае да кърми, да го прави толкова дълго, колкото желае – произвеждаме отговорно проектирани и висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмене, които помагат на майките по време на всеки етап от тяхното кърмене.


Използвани ежедневно и обичани от майки в над 100 държави, нашата гама помпи за кърма и аксесоари за къмене последователно печелят множество награди по целия свят, включително Newsweek's BrandSpark® най-доверена марка помпи за кърма през 2020г.


Напишете коментар