Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Magniflex Бебешки матрак BABY PIERRE CARDIN

Все още без оценка Напишете коментар
265.00лв.
Код на продукта:
PC_70/140
SKU: PC_70/140
Производител:
Magniflex
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Описание
Baby от колекцията на Pierre Cardin е най-добрият матрак в изграждането на здравословна и комфортна среда за новородени и деца до 6 годишна възраст. Ядрото от изградено от пяна Elioform, която е естествена бариера срещу вредни микроорганизми и прах.
Въздушната структура има и идеални ортопедични характеристики.
Калъфа е двусезонен, като при лятната страна на матрака преобладава съдържанието на памук, а при зимната той влиза в комбинация със слой вълна и памук за по-добра изолация.
Матрак с ядро от Елиоформ пяна (Elioform). Отличава се със своята „дишаща" структура и отворени микроклетки. Матракът разпределя равномерно тежестта, като поддържа тялото в правилна позиция, независимо от позата. Бебето има идеалните условия за поддръжка на костната и мускулна структура. 
Матракът се грижи внимателно за детето по време на сън. Предпазва го от алергии и акари. Проветривата структура на матрака не позволява задържането на влага и бактерии, основни причинители на алергии, астма и кожни раздразнения.
Калъфът на матрака е 100% памук с дизайн Pierre Cardin. Матракът е със зимна и лятна страна. Под покритието на лятната страна има допълнителен памучен слой, а под покритието на зимната - слой вълна. Стилът се съчетава с грижа за комфорта. 
Усещане: ортопедична опора и лятна-зимна страна 
 

Ортопедичен. 

Ортопедични матраци са тези, които поддържат тялото в нормална позиция за сън, т.е. осигуряват на гръбначния стълб среда, в която да заеме обичайната си “S – образна” позиция. Ортопедичната характеристика на матрака почти винаги върви „ръка за ръка” с функцията анатомичност.

    

Антибактериален. 

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

    

Въздушна вентилация. 

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

    

Анатомичен. 

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

    

Двулицев матрак. 

Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност. 

    

Зимна и лятна страна.  

Разликата между зиманата и лятната страна се изразява в прошивката под дамаската. В лятната страна използваните материали спомагат охлаждането на тялото през летните дни, а зимната страна придава допълнителнатоплина на тялото през студените дни.

   
Напишете коментар