Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Дървена количка за прохождане, с конструктор, Автомобил Lelin Toys

Все още без оценка Напишете коментар
104.90лв.
Код на продукта:
L10338
SKU: L10338
Производител:
Lelin toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Първите стъпки могат да бъдат лесни за овладяване. Тази количка помага по игрив начин, в обучението на детето, да се научи да ходи.

Четирите колела са здрави, с гумено покритие, така че количката може да се бута безопасно и тихо. Мястото за товарене е оборудвано с 30 цветни дървени блокчета, които детето може многократно да подрежда и бута, за да се създаде свои структури.
Играчката насърчава креативността и двигателните умения на детето.

Красива, цветна и интерактивна играчка, която съчетава няколко активности. Дървената бебешка проходилка ще помогне на вашето дете при първите му стъпки. Децата над 1 година ще преодолеят кратки разстояния, като се хванат за дръжката, която ще им бъде стабилна опора.
Когато се уморят да ходят, малчуганите, могат да поиграят с цветните форми, включени в комплекта. Това ще подобри координацията на ръцете и логическото им мислене. Можете също да научите децата на основните цветове, както и да разделят и подреждат фигурите по цветове или по форма.
С дървената количка децата могат и просто да повозят любимите си играчки.

Комплектът съдържа:
  • дървена проходилка с дръжка;
  • 30 цветни дървени блокчета;

Играчката е изработена от висококачествена естествена дървесина и боядисана с безвредни бои, частите са приятни на допир, колелата имат гумени ленти, което осигурява по-добре сцепление със земята и безшумна игра.

Размери на играчката: 46 x 32 x 40 см.
Играчката е предназначена за деца над 1 година.
Напишете коментар