Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Kартонени кубчета за най-малките, с дървени животни Lelin Toys

Все още без оценка Напишете коментар
31.90лв.
Код на продукта:
L10295
SKU: L10295
Производител:
Lelin toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Къде живее кучето?
Как прави прасенцето?

Това са въпроси, които всеки родител задава на детето си, за да може то да научи повече за животните и за света около тях. Всеки от нас премина през етапа на опознаване на животинския свят, а животните от фермата са едни от най-интересните за малчуганите.

Картонените кубчета на Lelin toys са една изключително функционална играчка. Тя може да се използва за получаване на информация на различни нива, като английски или умението за броене.

Всяко кубче има 5 страни, всяка от които носи ценна информация за децата:

  • от първата страна е входа за дома на домашния любимец с неговото английско име, което улеснява детето ви да научи основите на този важен език. Входовете към къщите имат различни форми.
  • В горната част на кубчето има номер на английски език.
  • От лявата страна има арабски номер със съответстващото количество зеленчуци, например 1 - 1 патладжан и т.н. Това е добър начин да се научите да броите с вашия малчуган.
  • Дясната страна съдържа илюстрация, която е свързана с животното, например за куче, това ще бъде любимата му закуска - кокали, за прасе любимото му забавление - кал за поливане. Това ще позволи на детето да изобрази правилно животинския свят и да научи повече за навиците на животните.
  • На последната страна на кубчетата има картина с животно, подходящо за дадена къща, но като подредите блоковете в пирамида, тези отделни снимки ще образуват едно голямо цяло, представящо живота във фермата.

Всички кубчета и животни могат да бъдат подредени от детето в различни конфигурации. То може да ги подреди в кула или да си играе с тях самостоятелно, създавайки собствена ферма, където всяка фигура има своя собствена къща.

Най-накрая може да скрие чашките една в друга, защото всяка следваща е по-малка от предишната. По този начин детето научава връзката между обектите. Играта с кубчетата на Lelin toys е много забавна за малкото дете и ще бъде прекрасна образователна играчка.

Комплектът включва:

  • 6 картонени кубчета - къщички;
  • 6 дървени фигурки на животни: куче, зайче, лисичка, патица, прасе и крава.
Размер на малкото кубче: 7 x 7 см
Размер на малкото кубче: 12 x 12 см
Височината на кулата след поставянето на всички кубчета: 57.5 ​​см 
Материал: картон, дърво

Играчката е подходяща за деца над 1 година.

Напишете коментар