Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

HOLA Бебешка гризалка за моторика и координация Слънчева система

Все още без оценка Напишете коментар
20.90лв.
Код на продукта:
H7998
SKU: H7998
Производител:
Hola
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Първите зъбки на Вашето бебче вече са на път?
То отчаяно иска да дъвче и гризе всички предмети около него?

Представяме ви една цветна и много привлекателна за малчуганите  бебешка гризалка за зъби, за която сме сигурни, че ще се превърне в любима придобивка за малкото Ви бебе.

Тя е проектирана така, че да бъде удобна за хващане от малките детски ръчички. С нейна помощ малките бебета ще се успокояват, докато им растат първите зъбки.

Бебешката гризалка за моторика и координация, Планети разполага с осем цветни мъниста - планетите, които Вашето бебе може да движи по меките силиконови шнурчета - техните орбити. Така малкото дете може да изследва опростената соларна система с помощта на мама и татко.
Всяко планета е с различен цвят и текстура. Центърът на слънчевата система се върти на 36о градуса като издава тракащ звук.

Играчката ще способства за развиване двигателните умения, тя ще запознае децата с основните цветове. Докато сортират и преместват цветните мъниста, децата ще развият и фините си моторни умения.

Ние работим единствено с доказали се фирми производители, което ни дава правото да гарантираме в качеството на артикулите, достигащи до вас. Преди да напусне фабриката, всяка една от тези дрънкалки преминава през проверки за качество и безопасност.

Играчката се предлага в асортимент. Цената е за един брой.
Материал: пластмаса, силикон
Бебешката гризалка е подходяща за деца над 6 месеца.

Размер на играчката: 14 x 16 x 13 см
Размер на опаковката: 12.5 x 12.5 x 12.5 см

Напишете коментар