Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Шише Chicco Perfect 5 150 мл

Все още без оценка Напишете коментар
19.20лв.
Код на продукта:
N0258
SKU: N0258
Производител:
Chicco
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Запознайте се с новата иновативна система за хранене с шише на фирма Chicco .Благодарение на интуитивната поточна система се регулират различните променливи, които могат да повлияят по време на приема на кърма. Антиколиковата бутилка, разработена, за да благоприятства храненето на бебето, като се адаптира незабавно и непрекъснато към индивидуалната форма на сучене на всяко дете. Революция в света против колики, която благодарение на комбинацията от изключителния биберон Physio и иновативната равновесна мембрана, поддържа физиологичния ритъм и интензивност на детето, помагайки да се предотврати поглъщането на въздух.

Био функционалната бутилка Chicco PERFECT 5 позволява редовно и постоянно кърмене, осигуряващо на бебето напълно естествено усещане, благодарение на мекия силиконов биберон със Soft Sense покритие и гъвкавостта на мембраната, която се адаптира към интензивността на сучене.

Комбинираното действие между физиологичния биберон и антиколиковата мембрана, предлага на бебето идеални условия за максимален комфорт и интуитивно и физиологично хранене.

5 причини да изберете Perfect 5

  1. -Намалява коликите;
  2. -Постоянен ритъм;
  3. -Интензивно засмукване;
  4. -Естествено усещане;
  5. -Максимална хигиена.

Intui-flow е анти-коликовата система на Chicco, разработена да благоприятства физиологичния ритъм на сучене на всяко бебе, така че да се чувстват удовлетворени и спокойни по време на и след хранене.


Изключителната антиколикова мембрана, в основата на бутилката, регулира преминаването на въздуха, като се адаптира веднага и продължава към интензивността на засмукване на бебето, за максимален комфорт.


Анти-коликов ефект: системата за ретровентилация на равновесната мембрана и физиологичният биберон предотвратяват приема на въздух, намалявайки раздразнителността, регургитацията и коликите.


Физиологичен смукателен ритъм: улеснява естествения и индивидуален смукателен ритъм, така че приемът да е постоянен и редовен, без прекъсвания или задавяне.

Перфектно задържане: биберонът се вписва идеално в устата на детето и позволява естествено засмукване.


Силикон с мек усет: зърното, меко и еластично, с меко усещане, придава на детето приятно и естествено усещане. Приема се от 98% от децата. Има симетрична, плоска и удължена силиконова форма, която не пречи на естественото движение на езика. Има мек силикон с меко покритие Soft Sense, създаващ приятно и естествено усещане.

Налични са четири различни потока (бавен, среден, бърз и за бебешка храна), в зависимост от възрастта на детето.


Максимална хигиена и лесна за почистване: основата може да се развие, за да направи почистването на всички части на бутилката бързо и лесно.









Напишете коментар