Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Cayro Логическа игра, Събери жълъдите

Cayro Логическа игра, Събери жълъдите

Все още без оценка Напишете коментар
49.90лв.
Код на продукта:
C7072
SKU: C7072
Производител:
Cayro
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Истината е, че всяко едно дете се нуждае от игри, които не просто да го забавляват, но и възпитават. Вярваме, че родителите умеят сами да вземат правилни решения, когато става въпрос за техните малки съкровища.

В стремежа си да им бъдем полезни по всяко едно време, ние включихме към продуктовото си разнообразие логическата  игра Събери жълъдите, която изключително много напомня за познатата ни Тетрис.


Събери жълъдите – какво да научим за нея?

Това е логическа игра, спомагаща за стимулирането на геометричната мисъл, както и пространственото ориентиране. Ако искате да бъдат победители, то от малките откриватели се изисква да разгърнат своите креативност и мисъл.

Целта на това забавно предизвикателство е играчите да помогнат за изкачването на катеричката високо в дърветата, където да обере своите жълъди. Картите показват как можете да сглобите блоковете по правилен начин, така че да създадете стълби, служещи за покатерването нагоре към върха.

Бъдете предпазливи, тъй като по-напредналите нива са съпроводени и от капани, които трябва ловко да избягвате. 

Едно от незаменимите предимства на този вид настолна игра се изразява в нейната прецизна и фина изработка. Навярно ще ви направи впечатление как всеки от елементите е съвършено гладък и заоблен, така че децата ви да не се нараняват по време на игра.

Логическа игра Събери жълъдите е чудесен начин да разнообразите ежедневието на вашите хлапета, поднасяйки им огромна доза смях, забавление и удовлетворение!

Играта съдържа:

  • 40 карти-предизвикателства;
  • 12 дървени кубчета-стълби.


Размер на кутията: 24 x 24 x 5 см

Материал: картон, дърво


Подходяща е за деца на възраст над 5 години.

Напишете коментар