Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Byox Батут 3.4FT - 101 см, pink

Все още без оценка Напишете коментар
126.00лв.
Код на продукта:
108258
SKU: 108258
Производител:
Byox
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Батутите са устойчиви на атмосферни влияния и предназначени за целогодишена употреба в градината, в задния двор или в парка. Подходящи са за деца и за възрастни, за всеки, който обича да се забавлява или да спортува . Те са перфектно допълнение към спортната дейност във всяка възраст .

Батутите гарантират забавление, безопасност и удобство. Те  са произведени от висококачествени материали, под солиден технически контрол на производствения процес и внимание към детайла. Подложката за скачане е произведена от устойчив полипропилен и въглеродни влакна и UV сащита срещу атмосферни влияния.

Скачането на батут е преди всичко забавно и приятно упражнение! Чистят въздух  и изгорените калории са допълнителни предимства на този продукт.

Продуктът е подходящ за употреба на закрито от деца над 3 години и възрастни, за всеки, който обича да се забавлява и спортува.
Максималното тегло на потребителя е 100 кг.
Чрез него може лесно да се изгорят излишните калории, да се подобри функцията на белите дробове, да се подобри настроението и физическото състояние.
Батутът е с диаметър 101 см (40 инча), височина от повърхността до батута - 22.5 см.
Пружините са 34 бр..

Напишете коментар