Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Bebetto Бебешка количка 2в1 - PASCAL 02

Все още без оценка Напишете коментар
1,215.00лв.
Код на продукта:
157699
SKU: 157699
Производител:
Bebetto
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

ОПИСАНИЕ

PASCAL – СЪВЪРШЕНСТВО В ДВИЖЕНИЕ

Pascal е количка, която може да направи всяка разходка с детето ви идеална. Леката и елегантна рама абсорбира неравности,удари и вибрации, като така осигурява комфорт на детето в нея, а на родителите предлага удобство, докато използват количката. Чантата към количката ви позволява да имате под ръка всички необходими аксесоари и предмети по време на разходка.

Кош за новородено  Лека,но много функционална. Във вариант с коша за новородноPascal тежи 12кг . Въпреки ниското си тегло, той предлага множество функции. Термоизолираното дъно е водоустойчиво и отлично изолира от студа. В същото време е безопасно за околната среда. Количката се сгъва много лесно и до компактни размери, което ще оцените със сигурност, когато транспортирате количката в багажника на колата ви.

Дължината на сенника може да се регулира  - предпазвайки детето от слънце, дъжд или вятър. Благодарение на неговия дизайн, количката изглежда привлекателно дори когато сенникът е напълно разпънат. Можете да регулирате степените му, като натиснете надолу дръжка за носене или като натиснете двата странични бутона в нейната основата . Също така, сенникът на коша за новородено е оборудван с вентилационна мрежа, която може да бъде закрита ако пожелаете.

Благодарение на адаптерите, кошът за новородено на Pascal може да се монтира на две нива - лесно регулирате неговата позиция според вашата височина. Можете да го откачите по два начина,  чрез натискане на страничните бутони или чрез освобождаване на заключващите механизми на рамата - което прави използването на количката много по-лесно. 

 Размери на коша: Дължина 79см и Широчина 31смТегло на коша за новородено - 3.4кг

   

   

   

Седалка  Удобна дори за 3-ри годишни деца. Pascal е количка 2 в 1 - освен коша за новородено, тя е снабдена с удобна седалка. Седалката е проектирана да осигури максимален комфорт за малкя пътник в нея - от раждането до 3-годишна възраст. Допълнителната мека подложка увеличава комфорта на количката, а регулируемите колани, които растат заедно с детето, осигуряват безопасност независимо от височината му. 

Облегалката, подложката за крака и сенникът могат да се регулират в широк диапазон - позволявайки ви да поставите детето дори в легнало положение. Можете да монтирате седалката с лице към вас или по посока на движението. За да промените посоката, просто натиснете бутоните от двете страни на седалката, повдигнете, завъртете я и я сложте  отново.

 Размери на седалката Дължина 102см и Широчина 32см, тегло 5кг

   

   

      

Съвременна и Модерна рама  Pascal има модерна рама. Базирана е на Flexy колела, които са меки и еластични, като в същото време Не изискват помпане и поддръжка. Рамата няма свързваша тръба между задните колела, което я прави наистина удобна. Хора които правят по-големи крачки и обикновено ритат количките в задната им част, няма да имат повече този проблем. Регулирщите се странични амортисьори Soft / Hard ви позволяват да настроите меко или твърдо окачване. Системите SAS и DMS свеждат до минимум вибрациите по шасито, когато ползвате количката върху неравен терен или павета. Също предотвратяват блокирането на колелата. Рамата на Pascal може да бъде сгъната до компактни размери, което ще ви улесни при съхранение или транспорт. Тегло на рамата 8.6кг


Елегантни Детайли  Pascal има много атрактивни детайли. Бродерията от 3D технология изглежда страхотно. Ще я намерите на три места – на покривалото на коша за новородено, на седалката и на чантата на количката. Светлоотразявщите елементи  по количката я правят по-видима в тъмното.

Аксесоари - в цената на количката са включени дъждобран, комарник и поставка за чаша

Столче за кола върху рамата  Детските колички Bebetto са съвместими с адаптери Bobostello, които ви позволяват да инсталирате столче за кола на почти всяка марка върху рамата на вашата количка Bebetto. В зависимост от модела адаптери, вие можете да регулирате позицията на детето в столчето за кола, докато е монтирано на рамата (легнало - за дете до 6-месечна възраст или седнало - за дете, което може да седи самостоятелно, след 6-ят месец).

Иновации и Функционалност  Количката е оборудвана с Flexy Колела, които не изискват напомпване, като същевременно осигуряват комфорт за детето. SAS (Система за поемане на неравности по пътя и челен удар) заедно с регулируеми амортисьори Soft / Hard минимизират вибрациите, предавани на рамата. Системата с памет за посоката на движение(DMS), позволява да се разхождате по неравни терени без да заключвате колелата, а те няма да вибрират и криволичат.


Напишете коментар