Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стерилизатор за биберон Fay Fay AGU

Все още без оценка Напишете коментар
79.00лв. 63.20лв.

Спестявате 15.80лв.

Код на продукта:
984456845
SKU: 984456845
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Стерилизаторът за биберони AGU Fay е водещ продукт от ново поколение, специално разработен да отговори на високите изисквания за хигиена и безопасност, свързани с отглеждането на новородени и малки деца. Той предлага иновативно и ефективно решение за поддържане на чистотата на залъгалки, биберони за шишета, и други аксесоари, които са в пряк контакт с вашето бебе.
 
Стерилизаторът AGU Fay използва технология за ултравиолетово бактерицидно облъчване (UVGI), която създава ултравиолетова светлина в UV-C спектъра (200 – 280 nm). Тази технология ефективно унищожава до 99,9% от микробите, бактериите, плесените и вирусите, предлагайки ненадмината защита за вашето дете.
 
Характеристиките на стерилизатора включват:
- Два режима на стерилизация - 1 минута или 3 минути, позволявайки гъвкавост в употребата според нуждите.
- Преносимост и компактен дизайн, което го прави идеален за използване у дома, както и по време на разходки или пътувания.
- Вградена батерия, зареждаща се чрез micro-USB кабел, предлага до 90 работни цикъла с всяко зареждане, осигурявайки дълготрайност и удобство.
- Отделящ се елемент за стерилизация, увеличаващ обхвата на употреба на устройството за различни предмети или повърхности.
- Защитни превключватели за безопасна употреба, гарантиращи спокойствие на родителите.
 
Защо да изберем AGU Fay?
 
Изборът на стерилизатора за биберони AGU Fay е инвестиция в здравето и безопасността на вашето дете. Във възраст, когато имунната система на малките още не е напълно развита, поддържането на висока степен на хигиена е критично за предпазването им от болести. AGU Fay ефективно елиминира риска от микроби и бактерии, които могат да бъдат пренесени чрез бибероните и други аксесоари за хранене. С неговата помощ, вие не само осигурявате чиста и безопасна среда за вашето дете, но и спестявате ценно време и усилия, благодарение на бързите и ефективни цикли на стерилизация. Преносимият и компактен дизайн на AGU Fay позволява лесното му използване навсякъде и по всяко време, осигурявайки спокойствие за вас и вашето семейство, независимо от обстоятелствата. Избирайки AGU Fay, вие избирате безкомпромисно качество и иновация за грижата за вашето най-ценно съкровище.
 
Произведен в Швейцария, AGU Fay гарантира високи стандарти на качество и надеждност, което го прави мъдър и отговорен избор за всеки родител, търсещ най-доброто за своето дете.

Напишете коментар