Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Смарт меш инхалатор Weezy AGU

Все още без оценка Напишете коментар
229.00лв. 183.20лв.

Спестявате 45.80лв.

Код на продукта:
895555444
SKU: 895555444
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Представяме ви Смарт меш инхалатор AGU Weezy – революционен продукт в областта на здравеопазването, специално разработен за осигуряване на ефективна инхалаторна терапия за пациенти с респираторни заболявания. Благодарение на иновативната технология IntelliFlow, този уред предлага лесен контрол при дозирането на лекарствата, което гарантира максимална ефективност от всяка процедура.
 
Основни Характеристики и Предимства:
 
Интелигентно Пулверизиране: Смарт меш инхалатор AGU Weezy използва технологията IntelliFlow за регулиране на скоростта на разпрашаване на лекарството (с три регулируеми скорости), което гарантира, че пациентът вдишва точно предписаното количество лекарство по време на вдишване и избягва разпрашаването по време на издишване.
 
Запис и Анализ на Данни: Синхронизацията с AGU app позволява запазването на всички данни за процедурите, като по този начин пациентът и лекарят могат да наблюдават и анализират ефективността от терапията.
 
Универсалност и Съвместимост: Устройството може да се използва както с алкални батерии, така и с Type-C USB кабел, улеснявайки неговата употреба навсякъде и по всяко време.
 
Комплект за Удобство: Включва всичко необходимо за започване – защитен капак, мундщук, две маски за вдишване (за деца и възрастни), батерии, USB кабел и чанта за съхранение и транспорт.
 
Качество и Надеждност: С размер на частиците MMAD 3,6 мкм и двугодишна гаранция, AGU Weezy предлага високо качество и надеждност в подкрепа на вашето здраве.
 
Защо AGU Weezy е Правилният Избор:
 
AGU Weezy не е просто устройство, това е инвестиция във вашето здраве и благосъстояние. Подходящ както за деца, така и за възрастни, този инхалатор осигурява спокойствие за цялото семейство. Благодарение на интелигентната технология и възможността за следене на терапията през мобилно приложение, AGU Weezy подпомага ефективното управление на респираторните заболявания.
 
Избирайки AGU Weezy, вие избирате модерен подход към здравето, който обединява иновации, удобство и ефективност. Независимо дали се борите с астма, бронхит или друго респираторно заболяване, този инхалатор представлява ключов инструмент в вашето лечение.
 
Във време, когато здравето е приоритет номер едно, Смарт меш инхалатор AGU Weezy представлява незаменим помощник в борбата с респираторните заболявания. С AGU Weezy, вие не само получавате достъп до високотехнологично решение за инхалационна терапия, но и партньор, който се грижи за вашето благополучие. Инвестирайте в своето здраве днес с AGU Weezy и дишайте свободно утре.

Напишете коментар