Хермес

Покажи :
Сортиране по :

ПАН - Моето бебе: Момиченце

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от първите месеци на любимото ни момиченце..

9.90лв.

ПАН - Моето бебе: Момченце

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от първите месеци на любимото ни момченце...

9.90лв.

Пан Албум на моето момиче. От родилния дом до училище

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от раждането до първия учебен ден на нашето любимо момиченце...

15.90лв.

Пан Албум на моето момче. От родилния дом до училище

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от раждането до първия учебен ден на нашето любимо момченце..

15.90лв.

Пан Най-хубавите български гатанки

В тази книга са включени някои от най-хубавите български народни гатанки, а също и гатанки от авторите: Дядо Благо, Асен Разцветников, Васил Ив. Стоянов, Леда М..

10.90лв.

Ръководство на Д-р Спок: Най-важното за бебето

АНОТАЦИЯГотови ли сте да се грижите за вашето бебе?Тук ще откриете всички практични съвети, от които се нуждаете, както и най-добрата съвременна информация за о..

8.95лв.

Хермес За родителите. Въпроси и отговори

В „За родителите. Въпроси и отговори“ Гипенрейтер отговаря на най-актуалните въпроси на родителите и показва как да разговаряме с децата, за да създадем с тях и..

5.00лв.

Хермес Митът за разглезеното дете

В „Митът за разглезеното дете“, както подсказва заглавието, Алфи Кон опровергава дълбоко вкоренени консервативни схващания относно децата – какви са и как трябв..

16.00лв.

Хермес С Монтесори в кухнята

Съвместните дейности с детето в кухнята могат да бъдат прекрасен начин за развитие на неговата самостоятелност и интелект, внимателност и старание, целеустремен..

11.95лв.

Хермес - Моето бебе(албум-дневник)

Съхранете незабравимите мигове през първата година!Първата година от живота на детето ви е много важен и вълнуващ период. В този албум дневник ще записвате всек..

14.99лв.

Хермес - Моето бебе(албум-дневник)

Съхранете незабравимите мигове през първата година!Първата година от живота на детето ви е много важен и вълнуващ период. В този албум дневник ще записвате всек..

14.99лв.

Хермес - Ръководство на д-р Спок: Най-важното за бременността

Бременността е време на бурни емоции, драматични промени и много въпроси. Тази полезна книга ще даде верните отговори и ще спомогне за една щастлива и здрава бр..

7.95лв.

Хермес -Д-р Спок: Грижи за бебето и детето

Вече няколко десетилетия бестселърът на д-р Спок си остава най-авторитетното ръководство за отглеждане на бебето и детето. Изпитаните във времето съвети са вдъх..

29.95лв.

Хермес 60 занимания с моето бебе по системата Монтесори

Когато се появи бебето, ние го посрещаме и се грижим за него. Но не по-малко необходимо е да подхранваме и неговото желание за откривателство, да насърчаваме не..

16.00лв.

Хермес Аз съм бременна. Всичко за бъдещата майка

Аз съм бременна. Всичко за бъдещата майка“ от френската авторка Мари-Клод Дьолае, е вашият незаменим пътеводител в предстоящите месеци на бременността.В тази кн..

15.99лв.

Хермес Ако бебетата можеха да говорят

Психоанализа на новородените? Идеята и до днес изглежда шокираща – и революционна. Мириам Сежер я прилага от вече двайсет години в родилното отделение на болниц..

14.00лв.

Хермес Близнаците в яслена и предучилищна възраст

Нашите близнаци вече са пораснали. Пристъпват все по-уверено, заиграват се доста повече отпреди и с нескрито любопитство се оглеждат в заобикалящата ги среда. Д..

8.00лв.

Хермес Бременна съм!

Изглежда, че сте забременели.Тутакси си представяте своето зашеметяващо, излъчващо майчинство тяло (освен, разбира се, ръцете, краката, корема и лицето). Задълж..

9.95лв.

Хермес Вкусна и полезна храна за здрави деца!

89 зaбaвни дeтcĸи peцeпти и 9 витaминoзни нaпитĸи„Cpeщaмe ce oтнoвo във втopaтa чacт oт пopeдицaтa ми зa здpaвocлoвнoтo xpaнeнe. Toзи път внимaниeтo ми e нacoчe..

23.00лв.

Хермес Време за лудории (+ макет на часовник)

Здравей! С тази чудесна книга – и заедно с Маша – само за няколко минути ще се научиш да разбираш часовника. Колко секунди правят една минута и колко часа набро..

12.90лв.

Хермес Говореща азбука: English ABC

От тази забавна книжка децата ще научат английската азбука. Към всяка буква има пъстра илюстрация, две думи и бутон с произношението.И не само това – децата мог..

21.90лв.

Хермес Грешките на нашите родители

Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите децаСлучвало ли ви се е да си помислите: „Не мога да повярвам, че току-що казах на детето си това, което моите..

5.00лв.

Хермес Да оцелееш като родител

„Майко Мила!” - първият сайт в България, създаден да дава подкрепа и облекчение на майките, а също и да ги развеселява (представете си каква наглост – те обичат..

14.90лв.

Хермес Дора Изследователката: Какво учим в детската градина (+ стикери)

Поредица книжки с картинки с любимката на децата от детската градина:-)Добър ден! Аз съм Дора и имам много страхотни приятели: Ботичко, Вера, Тотор, Тико, Трио ..

4.90лв.

Хермес Дора Изследователката: Моята първа книжка с пъзели - книга 2

С 5 пъзела! За деца над 3 годиниЗнаете ли къде се поставят парченцата от пъзела?Сглобете всеки от петте пъзела! Ползвайте изображението под всеки пъзел като ори..

9.00лв.

Хермес Замръзналото кралство - книга с шаблони за рисуване

Превърни се в малък художник с любимите герои от „Замръзналото кралство“!Запознай се с интересни факти за героите от Арендел и нарисувай прекрасни картини с тях..

14.90лв.

Хермес Здрава бременност и естествено раждане

Възнамерявате ли да станете майка, или само си мислите за това?А дали сте се замисляли, че да си майка е също такава професия, каквито са много други, за нея тр..

12.00лв.

Хермес Имало едно време: Пепеляшка, Вълшебникът от Оз, Жабокът принц, Аладин, Малката русалка, Вълшебната раковина

Подгответе се да се потопите във вълшебния свят на най-любимите детски приказки. Прекрасните илюстрации на Сузана Локхарт и гласът на майстора разказвач Сейвър ..

19.90лв.

Хермес Как да отгледате удивително дете. Методът "Монтесори"

Практическа програма за родители, която ще ви помогне да изградите спокоен и щастлив живот на детето ви у дома от раждането до шестата година.Основана на методи..

24.00лв.

Хермес Какво трябва да знаете за детето си

В книгата „Какво трябва да знаете за детето си“ се представят фундаментите на Монтесори философията, в основата на която стоят хармонията на детето с околния св..

9.95лв.

Хермес Моето бебе. От 1 ден до 3 години

Издателство „Слънце“ предлага на читателите си обновеното и преработено издание „Моето бебе от 1 ден до 3 години“ от френската авторка Ан Бакюс, фронтмен на пор..

15.99лв.

Хермес Най-важното за възпитанието според Монтесори, Корчак, Макаренко, Ериксон, Виготски

В книгата са засегнати основни теми и въпроси свързани със специфичните моменти от развитието на детската психика. Кратко, достъпно и ясно са описани методите, ..

9.95лв.

Хермес Отглеждане на детето от 1 до 5 години

Първите пет години са решаващи за формирането на характера и поведението на детето. Осланяйки се на дългогодишния си опит в грижите за деца, Джо Фрост уверено н..

11.95лв.

Хермес Подсъзнанието може всичко при децата

Мислите са най-могъщата сила в детската вселена. Ние искаме децата ни да имат добро самочувствие, положителни нагласи и да вземат мъдри решения. Това е очевидно..

12.00лв.

Хермес Преди да дойде линейката

Най-важната книга за всеки дом, в който има деца.Не се паникьосвайте!И сами можете да помогнете на пострадалото дете.Извикайте линейката, а докато чакате, следв..

8.99лв.

Хермес Приказки за лека нощ (Вълшебни приказки)

Прекрасно илюстрираната книжка съдържа кратки и забавни приказки за прочит преди сън. Вълшебните истории за ангелчето на желанията, Звездичка-Луничка, феята на ..

14.95лв.

Хермес Ръководство за недоспали родители

Трейси Хог има дългогодишен опит като консултант по въпросите на съня и храненето при бебетата и малките деца. Известна е като Утешителката на бебета. Воде..

24.00лв.

Хермес Сами вкъщи: Всичко за "Сами вкъщи" и мен! (над 100 стикера)

Тази бау-трахотна книга е чудесно място, в което можеш да напишеш неща за теб и за "Сами вкъщи"!Тази книга е пълна с факти, профили и загадки, освен това има мн..

8.90лв.

Хермес Сами вкъщи: Мега книжка със стикери (над 1000)

Ако мислиш, че единственият план на домашните любимци е да седят и да чакат техните собственици да се приберат у дома, помисли си пак!Присъедини се към Макс и Д..

10.90лв.

Хермес Смелата Ваяна (Чародейства)

Преди три хиляди години най-великите мореплаватели на света прекосили обширния Тихи Океан и открили красивите острови на Океания. Ала с годините пътешествията и..

6.99лв.