Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Условия за рекламация

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. констатирани липси

2. дефекти на стоката

3. несъответствие с обявения размер

4. несъответствие с обявената търговска марка и модел


Рекламацията се предявява до седем работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. възстановяване на заплатената сума

2. заменяне на стоката

3. отбив от цената

Транспортните разходи по връщането на артикулите са за сметка на клиента в изключение на случаите когато: - са изпратени грешни артикули - доставените от нас артикули имат фабричен дефект


ОТГОВОРНОСТИ

Онлайн магазин Dundio.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба

3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, ако е имало включени такива

4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)

С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към "Dundio.com" са неавансови, а преди изтичане на 7-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД)