Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Срокове и доставка

Стоките, поръчани от нашият онлайн магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. 

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 1 до 5 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

Доставка:

Доставки извън София се изпълняват само с куриерска фирма Интерлогистика до посочен от клиента адрес или до офис  куриерската фирма.

Плащането се извършва при доставката.

1. Доставката е безплатна независимо от размер и брой на стоките за цялата страна при суми над 49,90 лв. За суми под 49,90лв. цената за доставка е 5лв.*

2. При закупуване на стоки в промоция (намалена цена) или мебели, доставката е за сметка на клиента по тарифа на куриерската фирма.

Варианти при използване на карта Dundio Club: (за доставка извън София-град)

1. Закупуване на стоката от магазина или on-line, при условие, че ще се изпраща в провинцията (извън София-град), бонуса от нея е 7% и доставката е безплатна!

2. Закупуване на стока от магазина или on-line, при условие, че доставката е за сметка на клиента, по цени на куриерските услуги бонуса е 10%.

3. При пазаруване с клубни точки независимо от сумата на поръчката, доставката е за сметка на клиента.

4. При доплащане на стока платена с клубни точки, доставката е за сметка на клиента.


*ВНИМАНИЕ: Условието не важи за обзавеждането на детска стая (гардероби, скринове, ракли, легла и др.) тъй като те са със значително по-голямо тегло. Тарифират се по ценовата листа на куриера и доставката е за сметка на клиента.