Помпи за кърма

Помпи за кърма


Покажи :
Сортиране по:

Barbabebe Eлектрическа помпа за кърма

*Този нов модел електрическа помпа максимално имитира сученето на бебето.  *Чашката е със специален контур, който помага за по-добрия вакум и е подходящ за..

120.00лв.

Avent Комплект за кърмене Natural

Комплект, идеален за майки, които тъкмо започват да изцеждат кърма. Съдържа всички продукти, необходими за: изцеждане, съхраняване и хранене с кърма, както и за..

349.00лв.

Avent Двойна електрическа помпа Comfort 00А – 0539

Новата Електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт* и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.- По-удобна позиция за изцеждане – За р..

549.00лв.

Avent Електрическа помпа за кърма Comfort

Повече комфорт, естественоКогато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лесно. По тази причина Philips създадe най-удобната си досега помпа: сядате уд..

267.00лв. 213.00лв.

Avent ЕЛЕКТРОННА ПОМПА ЗА ИЗЦЕЖДАНЕ Easy Comfort

Удобство и комфорт за ефективно изцежданеИзберете между 4 режима на стимулиране и 4 настройки за изпомпване, за да направите всяко изцеждане удобно и персонализ..

299.00лв. 239.00лв.

AVENT Пластмасови накрайници за гърди ISIS

Пластмасови накрайници за гърди ISIS (2 броя./оп)Накрайници за гърди ISISУлтра меки Накрайници, които се носят в сутиена и имат за цел, както да предпазят зърно..

29.00лв.

Avent Ръчна помпа за изцеждане – Comfort + подарък 20 бр. нощни подплънки

Koмплeĸтa вĸлючвa:• Πoмпa зa изцeждaнe нa ĸъpмa Соmfоrt, • 1 Шишe Рhіlірѕ АVЕNТ Nаturаl 125мл , • 1 Бибepoн зa нoвopoдeнo Nаturаl 0м+, • 2 бp. дн..

89.00лв. 71.00лв.

Avent Ръчна помпа за кърма Comfort

КЪРМАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ.Новата механична помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт* и изцеждане на повече кърма, по естествен..

89.00лв. 71.00лв.

Avent Ръчна помпа за кърма с контейнери Comfort

КЪРМАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ.Новата механична помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт* и изцеждане на повече кърма, по естествен..

99.00лв. 79.20лв.

AVENT Термоподплънки 2 в 1

Термо-подплънките са разработени съвместно с акушерката и консултант по хранене на бебето Вики Скот, която има 15-годишен опит в подкрепата за майките. -&n..

35.00лв.

Barbabebe Ръчната помпа за кърма

Ръчната помпа за кърма Barbabebe е с елегантен дизайн и силиконов масажор за комфорт при изцеждане.• Лека, ефективна и лесна за употреба• Преносима: Толкова е л..

39.90лв.

Bebe Confort Мини помпа за изцеждане на кърма

Мини помпа за изцеждане на кърма Bebe Confort е много лесна за употреба. Намалява напрежението в гърдите и лесно изцежда кърмата. мини помпа за изцежд..

11.50лв.

Bebe evan Начална колекция за кърмене

Продуктът включва:  Ръчна помпа за кърма, Sense с адаптер и меко покритие2 x 140мл. бутилки за съхранение на кърма3 x лилав винтов пръстен3 x бял..

32.90лв.

Bebe evan Ръчна помпа за кърма Sense

Продуктът включва:Ръчна помпа за кърма, Sense с адаптер и меко покритие140 мл. бутилки за съхранение на кърма2 x лилав винтов пръстен2 x бял дискПрозрачна ..

17.90лв.

Beurer BY 15 ръчна помпа за изцеждане на кърма

Beurer BY 15 ръчна помпа за изцеждане на кърмаУреда е подходящ за ежедневно изцечжадне на кърма.  Компектен и лек уред, който е подходящ при пътуване.• Ръч..

65.00лв.

Beurer електрическа помпа за кърма BY40

Beurer електрическа помпа за кърма BY 40Основни характеристики:Вакуумна технология: Много удобно използване с 10 нива на стимулиране и 10 нива за изпомпванефунк..

199.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма - Mommy Care

Електрическа помпа за кърма; Лесно преносима, лека и лесна за употреба;Регулиране силата на изпомпване;Презаредима и издържлива батерия; Mасажор за гъ..

57.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма BUSY MOM BP-A30

Продуктът осигурява много от функциите, които динамичната майка търси и е перфектна по редица причини:изцеждане и съхранение на кърмата, докато сте далеч от сво..

95.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма Elegance Duo

Аксесоари: Силиконов биберон 0+; пръстен за шише и капачеФункции: 10 степени на стимулация•15 степени на изцеждане•ДвойнаАкумулаторна батерия: 20..

107.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма Glow

Два основни режима на работа: 1.Цикъл масаж или т. нар. стимулация - 10 степени на стимулация; 2. Цикъл на изцеждане - 15 степени на изцеждане.Захранване - чрез..

57.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма Natural Comfort

Електрическата помпа за кърма на Cangaroo е с различни степени на контрол на силата на изпомпване, издръжлива и презаредима батерия, клапа за нежно изпомпване и..

70.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма Sunlight

Два основни режима на работа: 1.Цикъл масаж или т. нар. стимулация - 10 степени на стимулация; 2. Цикъл на изцеждане - 15 степени на изцеждане.Захранване - чрез..

59.00лв.

Cangaroo Електрическа помпа за кърма Tulip

Два основни режима на работа: 1.Цикъл масаж или т. нар. стимулация - 10 степени на стимулация; 2. Цикъл на изцеждане - 15 степени на изцеждане.Захранване - чрез..

67.00лв.

Cangaroo Ръчна помпа за кърма Delicate

Мек масажиращ силиконов накрайник, осигуряващ комфорт, както при кърмене на Вашето бебе;Лесна за почистване и сглобяване;Лека и удобна за пренасяне;С дръжка, уд..

24.00лв.

CANPOL Електрическа помпа за кърма EASY START 12/201

• Контролният панел Ви осигурява комфорт при изцеждане и контрол на ритъма;• Силиконовият масажиращ щит дава възможност гърдите да са херметически затворени, по..

99.99лв.

Chicco електрическа помпа NaturalFeeling.

Голяма помощ, за да се удължи колкото е възможно повече кърмене осигуряване на цялата мощ, комфорт и бързина от които се нуждае майкаNaturalFeeling. Всички..

290.00лв.

CHICCO Класическа помпа за кърма

Характеристики:• Специална помпичка, чрез която се създава вакуум, с помощта на който се отцежда млякото;• Чрез мека тръбичка, кърмата постъпва в бутилката;• По..

35.00лв.

Chicco Малка помпа за кърма

* За изцеждане на остатъчното мляко* Лесна и бърза за употреба..

14.99лв.

CHICCO Помпа за кърма NATURAL FEELING STEP UP

Характеристики:• Новата механична помпа за кърма Natural Feeling на Chicco, подходяща за употреба както за серията шишета Step Up New, така и за класическата се..

77.25лв.

Euro pharma Електрическа помпа за кърма

Режим за нежно стимулиране и 5 настройки за изцежданеУдобно положение за изцежданеКомпактна и лека конструкцияЛесно почистванеЛесно използване с натискането на ..

0.00лв.

Lansinoh Двойна електрическа помпа за изцеждане на кърма Elecric Breast Pump - 2 in 1

Двойна електрическа помпа за изцеждане на кърмаElecric Breast Pump - 2 in 1Електрическа помпа, позволяваща двойно или единечно изпомпване на кърмата.М..

229.00лв.

Lansinoh Двуфазна Ръчна Помпа за изцеждане на кърма

Двуфазна Ръчна Помпа за изцеждане на кърма Лансинох с 2 фази на действие - Фаза на стимулиране и Фаза на изцежданеУникалната фуния ComfortFit™ допринася за..

74.99лв.

Lansinoh Единична електрическа помпа за изцеждане на кърма Single Elecric Breast Pump

Единична електрическа помпа за изцеждане на кърма  Single Elecric Breast Pump Електрическа помпа, позволяваща бързо, лесно и удобно изп..

179.00лв.

Lansinoh Компактна Единична електрическа помпа за кърма

Компактна Единична електрическа помпа за изцеждане на кърма  Compact Single Elecric Breast Pump - Изключително тиха и компактна.- Електрическа по..

179.00лв.

Lansinoh Чанта за помпа и кърма

Чанта за Помпа и кърма Lansinoh Тази дискретена чанта е предназначена за съхранение и пренасяне на помпи за кърма и всички ча..

49.90лв.

LORELLI ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА ЗА КЪРМА

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА ЗА КЪРМА - LORELLIЕлектрическата помпа за изцеждане LORELLI е лека и преносима. Предлага естествен импулсен ритъм,който наподобява  суче..

75.00лв.

Lovi Двуфазна ръчна помпа за кърма PROTECT

Lovi Двуфазна ръчна помпа за кърма PROTECT е с регулиране на силата на изпомпване и масажор с мек силиконов накрайник. Едно ново поколение ръчна помпа..

79.99лв.

Lovi Електрическа помпа за кърма PROLACTIS

Lovi Електрическа помпа за кърма PROLACTIS е с регулиране на силата на изпомпване и масажор с мек силиконов накрайник. Едно ново поколение електрическ..

229.00лв.

Medela Двойна електрическа помпа за кърма Freestyle

Доказано е с помощта на научни изследвания, че с помпата Freestyle Medela майките изцеждат повече мляко за много по-малко време.Помпата няма нужда да бъде близо..

899.00лв.