Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Sebamed Шампоан за суха кожа

Sebamed Шампоан за суха кожа

Все още без оценка Напишете коментар
21.60лв.
Код на продукта:
79663
SKU: 79663
Производител:
Sebamed
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Шампоан за суха кожа

За изключително нежно измиване.

Описание:

Обикновените почистващи продукти със сапун изсушават кожата на скалпа. За сухата коса и сухата раздразнена кожа на скалпа има различни причини: често измиване, постоянно къдрене, боядисване, изсветляване, влияние на околната среда, остаряване, заболявания на кожата и медикаменти.

Шампоанът за суха кожа на Sebamed е създаден за изключително нежно измиване на косата и скалпа без да предизвиква раздразнение. Със своето рН 5.5, еднакво с това на здравата кожа, шампоанът за суха кожа възстановява защитния киселинен слой на кожата и я предпазва от изсушаване, от вредното външно влияние и от патогенните микроорганизми. Шампоанът за суха кожа Sebamed е с почистваща формула на базата на протеини от пшеничен зародиш, натурални амино киселини, царевична скорбяла и кокосово масло, които регулират хидро-липидния баланс на кожата и структурата на косъма, като ги правят отново меки и еластични и здрави. Дерматологично тестван.

Начин на употреба: Намокрете добре косата си. Поставете малко количество шампоан на дланите на ръцете и наненесете по косата и скалпа с нежни втривания. За да увеличите защитата по време на измиване, изплакнете образувалата се пяна с хладка вода (32°С - 35°С) и увийте главата си с кърпа. Изсушаването на косата посредством избърсване с кърпа създавa допълнителен механичен стрес за косъма.

Опаковка: 200 мл

Напишете коментар