Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Haba - РЪКАВИЦА ЗА КУКЛЕН ТЕАТЪР ФЕРМА 304933

Все още без оценка Напишете коментар
54.00лв.
Код на продукта:
304933
SKU: 304933
Производител:
Haba
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Меката кукла ръкавица за домашен театър в перфектен аксесоар за първа ролева игра, също и когато родителя е навън с детето. За въображаеми игри с пръсти. 

Този театрален аксесоар развива въображение, моторика и координация. Обогатява речевия запас на детето. Възможност за съчинение на приказка.

Игралната ръкавица, отвежда бебетата на въображаемо пътуване и осигурява страхотно забавление. На всеки пръст има нещо различно- толкова красиво дрънка, пука и шумоли! . Когато родителите си сложат ръкавицата за игра, въображението им е свободно да се развихри!  куклите на пръстите ще накарат детето ви да се усмихва. Т

Мотив: Ферма и стопански двор

Домашен куклен театър е гарантирано забавление за вашето дете. Дали Вие ще изнасяте на детето си, то на Вас или заедно – на някой друг, със сигурност ще бъде приятно занимание. Любимите герои на детето могат да оживеят с помощта на въображението Ви. Направете си собствено представление с всички „актьори“, с които разполагате. Можете да използвате познатите сюжети от приказките или да измислите свои собствени.

Препоръка при пране : Препоръчва се да се перат с течен препарат /против избеляване на плата/ и на температура не по-висока от 30 градуса

Материал - Полиестер, неръждаема стомана

Тегло на продукта: 0,06 кг

Височина: 4 cm

Ширина: 22 см

Дължина: 28 см

Възраст от: 18 месеца

Напишете коментар