Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Kidaboo Детска дървена люлка с мека подложка Graphite

Все още без оценка Напишете коментар
109.00лв.
Код на продукта:
128461
SKU: 128461
Производител:
Kidaboo
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Представяме ви образователна люлка за деца на марката KIDABOO , направена в скандинавски стил, безопасна, екологична и изискана във всеки детайл. Люлката е преминала много строги тестове и отговаря на всички критерии, определени в съответните стандарти, изисквания и разпоредби. Тя има CE / EC декларация за съответствие, известна като СЕРТИФИКАТ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ (със специфичен стандарт). Оборудвана е със здрав предпазен колан. Домашната люлка е страхотно забавление за децата и облекчение за уморените ръце на родителя. Децата могат да се люлеят от първите месеци от живота си, но трябва да започнат да използват класическата люлка само след като са се научили да седят. 


Люлката е 100% екологична, изработена от естествени материали, дишаща и въздушна. Материалът, от който е направена люлката, е тестван и е получил положителна препоръка от съответната изследователска институция. Следователно люлката е напълно безопасна за кожата на вашето бебе. Тя е направена от два слоя, допълнително подсилен памук с тегло 270 гр / м2, невиждан на пазара, който се характеризира с двойно ленено тъкане, благодарение на което тъканта е стабилна и издражлива.


Възглавницата е с хипоалергичен пълнеж от силиконова вата от най-високо качество. Седалката, подлакътниците и страните на люлката са допълнително запълнени и подсилени с двоен слой хипоалергичен силиконов плат за допълнителна защита и комфорт.


Предпазни колани за по-голяма безопасност, които могат да бъдат свалени по всяко време. Меки и издръжливи памучни въжета. Всички материали са произведени в Полша, а люлката е направена от полски производител. Напълно ръчна изработка.


CE / EC сертификат

Сертификат EN - 71

Сертификат PN-71

OEKO-TEX STANDARD 100 сертифицирани материали и / или химически тествани от съответните институции

Включва:


люлка с подсилена седалка 

възглавница

предпазни колани

памучни въжета (регулируема височина на люлеене)

метални пръстени за окачване от тавана

въжени стабилизатори за по-голяма стабилност при използване

образователни добавки - кръгове, които позволяват развитието на ръчни и двигателните умения


Полски продукт на производител характерезираща се най-високото и безкомпромисно качество.

Представяме ви люлка KIDABOO ™, която е детска люлка, проектирана в скандинавски стил от експерти по индустриален дизайн,  като се вземе предвид методът на изследване, наречен антропометрия.

На практика това означава, че размерите и дизайнът на люлката идеално отговарят на нуждите на децата, правейки ги функционални, трайни и полезни. Идеален за дома и градината, напълно дишащ, ефирен и безопасен за кожата на вашето бебе.

Функционалност, използваемост и удобство.

Седалката, подлакътниците и страните на люлката са запълнени и подсилени с двуслоен хипоалергенен силиконов плат с най-високо качество.

Проектирана с участието на експерти по индустриален дизайн, като се вземат предвид принципите на антропометрията,

За деца, които седят сами, с тегло до 30 кг.


Естествено и екологично.

Екологичен, хипоалергичен, изработен от естествени материали с най-високо качество,

Напълно безопасен и екологичен, перящи се многократно,

Най-високо качество на материалите и обработката, без използване на токсични материали и пословични химикали, пълнене на възглавниците с хипоалергенна силиконова вата с най-високо качество,

Естествени, здрави и регулируеми памучни въжета, дълги приблизително 8 m (2 x 4 m), без химически добавки. Въжета, завършени с декоративни пискюли,

Само буково дърво, най-доброто и безопасно дърво за кожата на детето


Сигурност ...

Изработен от подсилен първокласен памук с увеличено тегло, в допълнение двойно сгъване, шевове с подсилени / двойни шевове. Използваният памук също се характеризира с двойно ленено тъкане, благодарение на което тъканта е стабилна и здрава.

Използваното тегло на плата е до 270 gr / m2.

Подлежи на стриктно изпитване - по отношение на съответния стандарт, по време на който люлката е била натоварена с тегло от приблизително 200 kg (периодично до приблизително 250 kg), по време на часовия тест / тест,

Въжета, използвани за окачване / окачване на люлката - издържат натоварване от приблизително 500 кг по време на изпитването за якост,

Няма малки елементи, неподходящи за малки деца,

Винаги е обект на качествен контрол.


... и отново сигурност.

Оборудван с предпазен колан, който допълнително увеличава безопасността, с възможност за скриване на ключалката, свързваща двете части на коланите,

В допълнение към описаните по-горе параметри за изключителна якост, памукът, от който е направена люлката, има тествано съдържание на никел, хром и олово и е положително препоръчан от съответната изследователска институция.

Технология на производство.

Двойни шевове и методи за рязане и шиене, които допълнително повишават безопасността.

Всеки материал, който използваме, са сертифицирани и / или одобрени за използване от подходящи институции или изследователски институти.

Двойно сгъната тъкан, която образува 4 слоя плат в точката на шиене, пришити с двойни шевове


Дизайн.

Модерен дизайн - всеки наш продукт се вписва идеално в детската стая, градината или верандата. Благодарение на универсалния дизайн той се вписва идеално както в популярния скандинавски стил, така и в индивидуално аранжирани интериори

Тагове:

Напишете коментар