Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола Britax Römer Trifix 2 i-Size Blue Marble

Все още без оценка Напишете коментар
849.00лв.
Код на продукта:
417619302
SKU: 417619302
Производител:
Britax Römer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Столът за кола Britax Römer Trifix 2 i-Size осигурявабезкомпромисна защита  за най-ценното Ви в случай на страничен или челен удар. Той е създаден, за да служи  на деца с ръст между 76 и 105 см. и от навършване на 15-месечна до4-годишнавъзраст– докато растат, в него винаги ще има място за тях. Монтажът му е лесен и бърз, а освен сигурност предлага и комфорт.  
Чудесен избор, когато стане време да се замени бебешката кошница. 


На първо място – сигурността 

i-Size в името на продукта обозначава факта, че столът отговаря на специалните регулации на ЕС за по-добра защита на децата. За Britax Römer тези изисквания обаче не са достатъчни. Те имат собствени стандарти, които надвишават тези на законасериозен атестат за сигурността на продукта им.  
За да бъде детето стабилно седнало в стола, е разработен 5-точков колан. Той има и още една функция - в случай на инцидент поема удараи пренасочва силата мувстрани от детското тяло. Мекичките неопренови подплънки намаляват движението на детето при сблъсъки също така правят колана по-удобен. Коланът се намества лесно с една ръка, за да пасва идеалнона ръста на детето. Неговата закопчалка е винаги обърната напред, за да осигурибезопасно сядане и ставане на детето от столчето. 
В случай на челен удар две важни системи помагат за защитата на малкото съкровище - The Britax Römer Pivot Link ISOFIX System и Top Tether. 
Pivot Link е патент на немско-английският производител, който ограничава движението напред на детето при инцидент и също така насочва силата на удара надолу и далеч от него. Това сериозно намалява риска от нараняванияв областта на главата и врата. 
Функцията на Top Tether e да намали движението на стола за детето и така да редуцира риска от наранявания в областта на главата и врата в случай на катастрофа.Благодарение на V-формата си той осигурява повече сигурност и стабилност. 
Фирмата е помислила и за случаите на страничен сблъсък. Това е от изключителна важност, тъй като при такъв единствено вратата дели пасажера от връхлитащия автомобил или предмет. 
За тези рискове е разработена системата SICT, V-образната облегалка за глава и страните на стола. 
При удар отстрани SICTотдалечават главата на детето от точката на контакт, а част от силата на удара се отнема
За да се предпази главата, е разработенаоблегалка с V-образна форма, която ограничава движението ѝ при страничен сблъсък,но не елиминира комфорта по време на пътуване.
Страните на стола самеки от вътрешната част, дълбоки, с подплънкии изпълняват ролята на пашкул, който помага за абсорбацията на силата от страничен удар, намалявайки риска от наранявания на детето. 
Britax Römer Trifix 2 i-Size получава GOOD и оценка от 2.1 при тестове от Stiftung Warentest (06/2018). 
За да е сигурен, че седалките им са от най-високо качество, производителят изработва целия продукт на едно място в Германия – от идеята до реализацията. Освен това провежда и редовни изпитания в своето модерно съоръжение за краш тестове. 


Сигурността е комбинирана с комфорт

Столът е ергономичени има няколко позиции на наклон за удобствона детето. Освен удобство, това означава и защита за детето.Когато то е под наклон, в случай на сблъсък интензитетът на изместване на тялото е по-малък,  главата не клюмва, вратът не е оголен и се предотвратяват по-големи травми. 
Също така мекичките подплънки създаватчувство за комфорт. 
Тrifix 2 i-Size разполага и с чудесна подложка за краката. 
Облегалката за главата може да се намести в 7 различни позиции, докато инфантът расте. 
А за да бъде и чисто тапицерията се сваля лесно и се пере машинно (при температура от 30 градуса, без употреба на центрофуга и сушилня)

И всичко това – със съвсем лесен монтаж

Системата ISOFIX, както и Top Tether позволяват лесна и бърза инсталация.Нужно е само столчето да се свърже с ISOFIX гнездата в седалката на колата, а коланът се закача за кукичка на гърба на седалката. 
И най-хубавото – това не за сметка на качеството на предоставяната защита или комфорт. 



Столът за кола Britax Römer Trifix 2 i-Size е чудесен избор, когато детето е прекалено голямо за бебешката кошница. Той предоставясериозна защита срещу челен и страничен удар. Създава комфорт за онзи, който седи в него, както и за онзи, който го инсталира. Расте с детето и ще му служи вярно до 4-годишна възраст. 



Технически спецификации: 


Размери (В х Ш х Д): 


65 x 45 x 54 см


Тегло: 
10.5 кг


Позиция: 
С лице по посоката на движение 


Подходящ за деца:
на възраст от 15 м. до 4 г.
с ръст от 76 до 105 см
с тегло от 9 до 22 кг



 

Напишете коментар