Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Подложки против изпотяване за столче за кола група 2 Air Layer AeroMoov

Все още без оценка Напишете коментар
64.90лв.
Код на продукта:
0182569
SKU:
Производител:
Aeromoov
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

 
 Най-добрите подложки против изпотяване за кола, които някога сте имали!
Air Layer подложките на Aeromoov са идеалното покритие на столчето на Вашето дете,благодарение на състава им.
 
 
Горният слой на подложката е направена от органичен памук, който е много здрав и има мека текстура. Когато влезе в контакт с кожата на детето не предизвиква дразнене. Памукът е най-добрият материал по отношение на синтетичното покритие за кожата на вашето дете.
 
Най-долният слой наподобява надуваем, мек матрак, който позволява на въздуха да циркулира. Така детето Ви не се поти и не прегряваВъздухът преминава както през главата, където децата обикновено се потят, така и през тялото и краката.
 
Лесно се  използва  и се  отнася за всички седалки и колички за автомобили . Измива се в  пералната машина при 40 ° C  и се  изсушава бързо,  за  да бъде винаги чист и хигиеничен. 
 
 От какво се състои подложката? 
  • Горният слой на Aeromoov Air е изработен от 100% органичен памук и е изключително мек и удобен. Той абсорбира и задържа влагата далече от детето. 
  • Вторият слой е иновация. Наподобява надуваем, мек дюшек, който позволява на въздуха да циркулира. 

 

 

 Какво е уникалното на Air Layer? Специалната 3D технология!
            В основата на подложката стои така наречената 3D пчелна пита, която се състои от 90% въздух. Тя възпрепядства прекия контакт между детето и седалката и позволява на детската кожа да дишаТака то поддържа правилната телесна температура и остава сухо и чисто, докато се наслаждава на разходките си! 
    
 
 Повърхността на питата е покрита с органичен памук, който създава контакта между подложката и детето. Неговата задача е да абсорбира и задържа влагата далеч. 
 


 Едно от големите предимства на подложката е, че по никакъв начин не възпрепядства свободното движение на Вашето дете, докато е в нея!
 


 
 Предлага се в 4 цвята и размери, според теглото на Вашето дете!
Напишете коментар