Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Бочко Детски течен сапун с аромат на плодове

Бочко Детски течен сапун с аромат на плодове

Все още без оценка Напишете коментар
4.70лв.
Код на продукта:
2008756
SKU: 2008756
Производител:
Бочко
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Меката измиваща формула е специално създадена за идеално почистване и защита на нежната кожа на детето. Съдържа екстракт от морски минерали с активно тонизиращо действие. Добавеният глицерин предпазва кожата от изсушаване. Подходящ за често измиване на ръцете с неутрално ниво на pH. Със завладяващ аромат на плодове.

Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glueoside, Cocamide DEA, Maris Sal, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Parfum, Citric Acid, BHT, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Cl 16035.

Начин на употреба: Разпенете добре в дланите до получаване на пяна и отмийте обилно с вода.

Опаковка: 410 мл

Производител: Лавена АД, България.

Лавена е българска фирма основана през 1962 година, като производител на натурално етерично масло от лавандула. Със своите познания, Лавена се превръща в качествен и световно известен производител на козметични продукти. Фирмата предлага на пазара марки с различна насоченост: грижа за бебето и детето, за коса и тяло, за бременни и родилки, за устна хигиена и други.

Марката Бочко съществува от 20 години и е лидер на пазара, извоювала позицията си създавайки качествени билкови продукти за бебета и малки деца. Благодарение на дългогодишния си опит, марката развива формулите и продуктите си и продължава да го прави, за да покрие Вашите нужди.


Напишете коментар