Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Детска паста за зъби с аромат на дъвка 75 мл БОЧКО

Детска паста за зъби с аромат на дъвка 75 мл БОЧКО

Все още без оценка Напишете коментар
2.40лв.
Код на продукта:
74565239
SKU: 74565239
Производител:
Бочко
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Да си признаем – няма някой, който да не обича аромата на дъвка, нали? А какъв е този аромат ще си припомните, щом заедно с малкия палавник пробвате нашата паста за зъби. За здрави зъбки и усмивка на шампион! Специалната формула се грижи за ежедневната хигиена на детските зъбки и венци. Заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбите с добавения калций. Предотвратява развитието на кариес и се грижи за здравето на венците посредством включения флуор.

Употреба: 

Върху детска четка за зъби поставете количество от пастата колкото грахово зърно. Четкайте 2-3 минути и изплакнете обилно с вода. Затворете добре тубата след употреба. Ползвайте сутрин и вечер след хранене.

Препоръчваме до 10-годишна възраст добрата устна хигиена да се контролира от възрастен.

Съставки: 

Флуор (Sodiom fluoride).
Калций.
Сорбитол
Сорбитолът е хранителна добавка. Той притежава сладък вкус и доказани антикариесни свойства. Попадането му в устата е съпроводено с усещането за хлад – ефект, който води до облекчаване на болезненото усещане на подутите и с повишена температура област на венците.
Растителен глицерин
В пастите за зъби Бочко играе ролята на овлажнител, а също и натурален подсладител, поради сладкия му вкус. Няма научни доказателства за опасност за здравето на детето при вътрешен прием на глицерин.

Съставки: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Lactate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid.

Напишете коментар