Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Cashe Coeur сутиен за кърмене SERENITY

Все още без оценка Напишете коментар

Възможни опции

58.90лв.
Код на продукта:
24112312
SKU: 24112312
Производител:
Cashe Coeur
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Новата марка за бельо за бъдещи и млади майки Cache Heart е най-накрая на разположение.Ние ви предлагаме великолепната линия Serenity, която представя удобен сутиен за кърмене същевременно и много женствен благодарение на дантелената разположена на гърба.Женските гърди преминават през огромни промени по време на бременността . Мисията на Cache Heartе е да помогне на новите-майки да се чувстват комфортно и спокойно при промяната на органите чрез разработването на удобни, гъвкави, поддържащи и функционални сутиени за бременни и кърмачки .

При създаването на този сутиен за бременни е взето под внимание, че женските гърди могат да увеличат размера си с 2 размера на чашката. Препоръчително е по време на бременността и кърменето млечните канали да не са ограничени и притиснати. Безшевните сутиени за бременни и кърмачки се препоръчват от консултантите по кърмене.

Изработен от бамбукова вискоза, Serenity сутиен за кърмене и по врене на бременност осигурява несравнимо меко усещане за комфорт ден и нощ. Сутиенът също е много практичен за носене благодарение на гъвкавостта на материата, която позволява на младата майка да кърми без затруднения.

На деколтето има много елегантен черен възел, който оформя гърдите.

Гърбът също е истински символ на женствеността благодарение на много чувствената прозрачна дантела.

Благодарение на комфорта на материала и деликатността на дантелата, този сутиен дело на  на Кейс Коуър е необходим за всекидневния живот на бъдещите и младите майки.

СЪСТАВ


70% вискоза 25% полиамид / наилон 5% еластан

Напишете коментар