Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Fashy Възглавничка против колики с гроздови семена Dog

Все още без оценка Напишете коментар
21.80лв.
Код на продукта:
260.223385
SKU: 63515
Производител:
Fashy
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Плюшена играчка която облекчава коликите!

Създадена от висококачествени материали от немската компания Fashy.

Играчка против колики е красива и много полезна играчка от първите дни на вашето новородено. 

Играчката против колики с вътрешна торбичка, гроздови семена , която може да се затопля в микровълнова или обикновена фурна и отдава топлина на Вашето бебе, като облекчава коликите. 

При правилна експлоатация играчката (гроздови семена ) е за многократна употреба.

Инструкция за употреба:

Загрейте фурната до 75 С. Преди да започнете затоплянето, отстранете торбичката с гроздови семена  от играчката и го поставете върху чиста тава. Поставете тавата в средата на фурната. Оставете торбичката с гроздовите семена  във фурната за максимум 15 минути. След това я извадете от фурната и оставете да се охлади преди да я върнете обратно в играчката. Температурата не трябва да бъде по- гореща от обичайната температура на ръката Ви. Подръжте торбичката с гроздови семена  в ръката си за известно време, за да проверите температурата.

*Играчка е предназначена да се нагрява в електрическа фурна. Ако се подгрява в микровълнова фурна (600 вата за 1,5 минути) трябва да изчакате за около 5 минути след първия тест на загрятост. Преди да бъде върната торбичката с гроздовите семена  в играчката, трябва да се направи втори тест на загрятост във Вашата ръка, тъй като след загряване в микровълнова фурна се очаква повишаване на температурата и след това за един период от време. 

Размери: 14-14 cm

Произход: Германия

Напишете коментар