Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Бебешка комбинирана количка MOON Style Moss Grey

Все още без оценка Напишете коментар
1,298.00лв.
Код на продукта:
476.172805
SKU: 63.950.500-206
Производител:
MOON GmbH
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

∵ ∵ ∵

Приятно ви е да носите удобни неща? Иновативният механизъм за сгъване ви помага точно с това. Количката може да се сгъне с една ръка и да стане като ръчен багаж. Style е създадена за ценители и хората, които обичат да са в крак с модата.

Ако трябва да изберем едно нещо, което отличава тази количка, ще е пакетът „КОМФОРТ ПЛЮС“. Това е допълнителна подложка от висококачествена пяна. Чудите се защо има допълнителна? Целта е максимално удобство за вашия мъник. Колкото повече, толкова повече!

Всеки обича комплименти и хората да им обръщат внимание. 

∵ ∵ ∵


Всеки знае, че правилната стойка е сравнително важно нещо. Особено като тепърва при бебето се изгражда цялата структура. Това го прави безценно за бебетата, нали?

Нека ви помогна, отговорът е ДА. Те са значително нежни от гледна точка на... на всичко честно казано. Точно затова е важно за бебето да може да почива в правилната позиция.

Тук идва дишащият матрак PREMIUM dreamland, който позволява да се намали риска от прегряване. Експертът по първокласни матраци, Träumeland, гарантира за най-доброто качество.

Също така и независими институции, като ОЕКО-ТЕХ и FKT, потвърждават оптималното качество. 

Точно затова има компании като тези, които изцяло са се посветили да търсят най-доброто качество, защото знаят колко е важно здравето на вашето бебе.

 

Може би се чудите какво прави този матрак за вашето мушмороче?

Този матрак е изграден от точково-еластична сърцевина от студена пяна, което осигурява оптимална степен на твърдост за главата и гръбначния стълб на твоето бебе.

Тестван за замърсители, свалящ се и перящ се калъф, изработен от естествени влакна TENCEL (39%) и тествани синтетични влакна (61%). Това го прави подходящ за страдащи от алергия.

Дишащият матрак PREMIUM dreamland с вертикални канали за вентилация е комбиниран с подредени перфорирани вентилационни канали в дъното на матрака. Така осигурява здравословно климатизиране и циркулация.

Комбинацията от дишащата калъфка на матрака и вентилационната система в сърцевината на матрака гарантират, че вашето мъниче ще може да диша свободно. 

Матраците могат да подсигурят здравето чрез помощта на новата система CIRC AIR.

Тази иновативна вентилационна система на коша гарантира леко и постоянно снабдяване с чист въздух независимо от времето. Тъй като бебетата не могат да регулират собствената си телесна температура, тази система гарантира, че нито студ, нито вятър ще подействат зле на вашето дребосъче. 

Ами горещите дни ли? 

Да не говорим за комарите. Не ви е приятно да ви хапят, нали? Затова има мрежа, която ще предпази вашето бебе от неприятните насекоми.

Вентилацията на подвижния капак дава леко охлаждане на вашето дете. Точно по-този начин  CIRC AIR може да предпазва от прегряване, но и срещу хипотермия.




Кошът за новороденото бебе е първото нещо, с което искате да започнете.

Кошът е просторен, което ще позволи на вашето мъниче да се върти спокойно. Ще се чувства уютно и защитено. Ще ви обича безусловно за това.

Кошът има опция за носене. Не се притеснявайте, не е ядрена физика. Само с едно движение можете да прикрепите бебешкото кошче към количката Moon Scala.

Като ви се наложи да оставите коша на земята, можете да го направите спокойно без да се притеснявате. Защо? Защото има помощни крачета в долната му част. Дължината е цели 80см, което го прави един от най-големите комфортни преносими бебешки кошове с фактор 50+. Това означава, че блокира 97.5-98% от UV светлина.

Вентилационният отвор предоставя не само красива гледка, но и добра циркулация на въздуха в коша.

Препоръчително е детето да стои в коша за новородено докато достигне ~7 кг. Няма определение или до кога точно да се използва кошът за новородено, НО един от начините по който може да познаете, че е време бебето да се смени в седалка е като започне да недоволства доста често. Това е знак, че желае да вижда нещо повече... не само небето.

Затова тук идват седалките.

 

Седалката на количката е с възможност за използване и в двете посоки на движение.

Веднага след като бебето може да седи самостоятелно, можете да прикрепите седалката.

Тя може да се монтира по посока на движението и с лице към родителя. Това позволява на детето да види много повече от света наоколо. 

Вече няма нужда да се притеснявате за безопасността на вашето мъниче. Защо?

Благодарение на 5 точковия колан и лесно махащата се детска облегалка на седалката.

Седалката след 6-тия месец може да се използва до докато бебешокът достигне 18кг. (~4 годишна възраст)
Багажното отделение побира около 5 кг.

Тапицираната облегалка и поставка за крачета на количката - мулти-регулируеми до пълно хоризонтално положение на гръбчето. Позициите на наклон са 8 на брой (4 стандартни и 4 допълнителни). 

 

Гумите – големи от пяна EVA. Осигуряват стабилност при всякакви терени, независимо дали сте в града, на разходка в парка или на почивка на плажа. Колелата се въртят на 360°. Това ще ти помогне да се справяш с претъпкан град или дори в парка. Понякога се случва докато се разхождаш в парка колелата да се въртят навсякъде. Тук се намесва функцията да заключиш предните колела, за да ги фиксираш! Сега ще можеш свободно да буташ количката в права линия без да влагаш излишно усилие.

Дръжката е телескопична, което позволява да регулираш дължината и спрямо твоята височина. Това ще я направи максимално комфортна за ръцете ти и движение им.

 

Тези от вас, които използват кола, ще имат нужда и от детска седалка за автомобила. Част от тези седалки могат да бъдат: 

  • Maxi-Cosi (Citi, Cabrio Fix, Rock, Pebble)
  • BeSafe (iZi Go modular)
  • Joie
  • Cybex (Aton 5m, Aton, Q i-Size, Aton M)

Столчето е препоръчително да бъде използвано докато малчуганът достигне 13кг. Монтирането става с помощта на адаптори (закупуват се отделно).


БОНУС ПОДАРЪК !!! > + Дъждобран.

 

Характеристики:

  • Седалката след 6-тия месец се поставя в двете посоки на движение.
  • Многопозиционен наклон на седалката.
  • Регулируема телескопична дръжка от 92 до 105.5 см.
  • Подвижен и напълно отстраняем предпазен борд.
  • 5-точков предпазен колан.
  • Регулация на поставката за крачета.
  • Амортисьори и на четирите гуми.
  • 360° въртящи се предни колела от EVA пяна с опция за заключване с размер 20.3 см.
  • Задни колела от EVA пяна с размер 29.3 см.
  • UV защита с фактор 50+.

 

Технически спецификации:

  • Размери (Д х Ш х В).
  • Разгъната количка: 95 х 56 х 105.5 см.
  • Сгъната количка: 70 х 56 х 35 см.
  • Кош за новородено: 88 х 40 х 26 см.
  • Седалка след 6-тия месец: 84 х 31 см.
  • Тегло с коша за новородено: 12.7 кг.
  • Тегло със седалка след 6-тия месец: 13 кг.
  • Максимално тегло на детето: 22 кг.
  • Телескопична дръжка: 92 - 105.5 см.
  • Багажно отделение: 5 кг

Напишете коментар