Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Xiaomi Ховърборд Ninebot EU (White)

Все още без оценка Напишете коментар
899.00лв.
Код на продукта:
QBE4014RT
Производител:
Xiaomi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Само за 3 минути се учите да карате и с едно зареждане можете да изминете до 22km.
Всяко каране е ново приключение
Стъпите ли на Ninebot мини не се страхувайте от най-модерната технология, която я задвижва напред. Той идва с механизъм за самобалансиране, който се движи лесно напред с лек наклон на тялото ви. Задвижването е комбинация от усъвършенствани алгоритми за управление, прецизни сензори и високопроизводителни процесори. Включете се в ново приключение и карайте до 22 километра с едно зареждане.
Проектиран така, че да е толкова лесно, че да не се нуждаете от дълги часове на практика, за да усъвършенствате Ninebot mini. Просто стъпнете на скутера и започнете да го карате като професионалист в рамките на няколко минути. Ергономичният дизайн съчетава много прецизни сензори, непрекъснато улавя най-малките движения най-малко 200 пъти в рамките на секунда, като ви балансира през цялото време. Иновативната лента за контрол на коляното Leansteer® ви позволява да управлявате лесно и прецизно, така че ще можете да управлявате с по-голяма стабилност.
4 пъти по-бързо от нормален ход
700 вата, високоефективни двумоторни двигатели


Ninebot mini може да е малък, но е проектиран да надминава производителността. Той тежи само 12.8 кг и може да пътува до 16 км / ч, което е 4 пъти по-бързо от типичната скорост на ходене. Можете дори да преместите 15 ° наклони и да завладеете различни условия на пътя, без да жертвате за безопасност и стабилност. Очаквайте силата и стабилността зад този скутер, задвижван от двумоторни двигатели с обща изходна мощност от 700 вата и моментна мощност от 2000 вата. Той се представя почти като мотоциклет, но разликата е, че има ниско ниво на шум и е лесна за поддръжка.Адаптивен към пътя
Лесно се изкачва се на 15 ° наклони и над малки препятствия. 
Нов набор от приключения очакват всеки път, когато излезете на Ninebot mini. Само двигателят сам по себе си не е достатъчен, за да гарантира стабилност и безопасност, така че инженери са разработили специално разработен алгоритъм за динамична мощност, който автоматично идентифицира терена и условията, на които пътувате, и динамично настройва моментната мощност, за да отговаря на ситуацията.

Когато се приближавате до малка пречка, силата мигновено се увеличава. Това повишава стабилността на Ninebot mini, което ви позволява да се движите удобно зад нея. Той идва с 9 см височина на шасито и щателно проектирани тампони, които значително намаляват внезапните удари. Той има рейтинг IP54, което означава, че можете да пътувате дори когато вали.
Комбинира безопасност и визуална привлекателност
Автоматична LED система за осветяване на цветове
За да гарантирате вашата безопасност, са включили осветителна система, която се състои от автоматични фарове и LED задни светлини. Фаровете помагат за осветяване на пътя и осветяват до 5 метра напред. 2-те задни светлини, по подразбиране, са в синьо. Тя се зачервява, когато спирате и се превръща в жълто, когато завивате наляво или надясно.
Осветителната система е проектирана за безопасност и е неочаквано и визуално привлекателна. Персонализирайте шансовете си с над 16 милиона цветови опции и комбинации. Сега, когато стъпвате на Ninebot mini, тя се чувства почти като да стъпвате на дансинга, всички готови да заслепят.


Характеристики


ТипNinebot
Максимална височина (mm)595
Тегло(kg)12.8
Номер на моделаXiaomi Ninebot EU(Black)
Максимална скорост16 км/ч
Максимална ширина (mm)548
Тегло с опаковка (kg)15

Максимален пробег22 км
Максимална дълбочина (mm)260
Електромотор2 x 350W
Ъгъл на изкачване15 °
Размер на гумите10.5 "
Батерия18,650 high-capacity lithium battery
Време за зареждане4 часа
Клас на влагоустойчивостIP 54
Светлини - предни
РамкаВисоко еластична рамка от магнезиева сплав
Максимално натоварване85 кг
ЦвятWhite
Гаранция2 години
Напишете коментар