Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

well Електрически скутер X1

Все още без оценка Напишете коментар
1,198.00лв.
Код на продукта:
X1
Производител:
well-bottle
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Urban Scooter X1

Urban Scooter X1 е сгъваем електрически скутер, който ви позволява да се придвижвате изключително бързо и икономично в града. Той е по-мощната версия на X10 от гамата на градските скутери Urban Scooter и е подходящ за любителите на мощността и хора с по-голямо тегло. 
Той разполага с преден и заден амортисьор, плътна предна и надуваема задна 8 инчови гуми за максимален комфорт на придвижване. 
Той е много лек (само 12 кг), а безчетковият 350W мотор и литиево-йонната 7.5Ah батерия позволяват висока скорост (25км/ч) и дълъг пробег (20-25 км). Безчетковият мотор го прави тих и икономичен и ви дава възможност да използвате скутера и като обикновена тротинетка без двигател. Интелигентното управление е с бутон за ускорение и осветен дисплей с информация за скоростта, пропътуваното разстояние и заряда на батерията. Управлението позволява избор между 3 нива на мощност и автоматично поддържане на постоянна скорост (авто-пилот). 

Движете се в града със стил - Urban Scooter X1 се сгъва изключително бързо и лесно и е много компактен, тъй като освен рамката, се сгъват и ръкохватките. Удобен е за градския транспорт и метрото – прибира се удобно легнал под седалката или подпрян под ъгъл на стената. Заема много малко място в багажника на кола – което го прави удобен спътник навсякъде и ви позволява максимално бързо придвижване независимо къде сте паркирали. X1 разполага с LED фар, клаксон и стоп светлина. Вилката на кормилото се регулира на три височини според височината на водача, а барабанната спирачка е разположена на задното колело и задейства стоп светлина при спиране.

РазгъванеСгъване  • Модел:X1
Напишете коментар