Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Tutti Bambini стол за хранене и шезлонг Nova Set- Black

Все още без оценка Напишете коментар
506.00лв.
Код на продукта:
611010/9999S
Производител:
Tutti Bambini
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Комплект Tutti Bambini Nova включва изключителен еволюционен и многофункционален стол със шезлонг, подходящ от раждането до приблизително 12 години. Този практичен комплект  може да се използва в 11 различни режима, които можете да използвате в зависимост от нуждите на вашето семейство. Независимо дали търсите висок стол, нисък стол, бустер седалка, шезлонг, детско столче, люлеещ се стол, детски стол или мини маса със стол за игра, Nova ви предлага всичко в едно.


Запознайте се с Нова!


Създаден, за да поддържа тези специални взаимоотношения между родител и бебе, Tutti Bambini Nova е най-добрият еволюционен стол с множество функции. Независимо дали търсите люлка за бебе, стол за хранене или мини маса със стол за игра, Нова садържа всичко в една иновативна система!

Този стол за хранен, Nova разполага със 7 режима на използване, предназначен да растат заедно с вашето дете.

Tutti Bambini Nova е най-добрият еволюционен и многофункционален стол за хранене, подходящ за деца от 6 месеца до приблизително 12 години. Този практичен стол може да се използва в 7 различни режима, които можете да използвате, в зависимост от нуждите на вашето семейство. Независимо дали търсите висок стол, нисък стол, бустер седалка, детско столче, люлеещ се стол или мини маса със стол за игра, Nova ви предлага всичко събрано в едно.

Nova се отличава с ергономична форма на седалката с мека подплата, 5-точков колан, подвижна табла, регулируеми крака, люлеещи се арки и дори чанта за съхранение. Фиксираната поставка за крачета, регулируемата табла и 3 позиции на наклон ви позволяват перфектно да приспособите стола към нуждите на вашето дете. Nova също е предпочитана и от родителите заради лесната подръжка. Текстила се подържа лесно благодарение на нанотекс отблъскващите и устойчиви на петна материи, но може и машинно пране. Горната табла е подходяща за почистване в съдомиялна машина.

Със своята бърза и компактна система за сгъване, Tutti Bambini Nova е отличен семеен придружител при всяко пътуване. Можете да го разгънете или сгънете само за 60 секунди и да го поставите в удобната чанта за транспортиране.

Функционалността на стола може да бъде разширена с допълнителни 5 режима, когато се комбинира с Tutti Bambini Nova Rocker (предлага се отделно). Шезлонга ще превърне това столче за хранене в подходящо и за новородени.

Характеристика:


-Подходящ от 6 месеца до приблизително 12 години.

-Може да се използва в 7 различни режима: висок стол, нисък стол, бустер седалка, стол за малко дете, люлеещ се стол и маса за игра и стол.

-Мека подплатена, водоотблъскваща и устойчива на петна тапицерия Nanotex.

-Пет точков колан.

-Три позиции на наклон на гръбчето.

-Подвижна табла с 3 позиции и горна отстраняема част подходяща за миене в съдомиялна машина.

-Сгъва се за транспортиране само за 60 секунди.

-Транспортна чанта включена в комплекта.


Размери:

Размери в сгънато състояние: 52 x 46,5 x 42cm

Размери в сглобен вид: Ш48 х Д69 х В98см

Тегло: 11,3кг

Имате нужда от малко помощ, за да успокойте и преспите бебето си? Независимо дали си почивате или се занимавате с нещо  в къщи , шезлонга Nova на фирма Tutti Bambini е тук, за да ви помогне. Шезлонгът за новородено Nova, може да се използва самостоятелно на пода или друга равна повърхност, както люлеещ се шезлонг. Той може бързо и лесно да бъде поставен и закопчан към стола за хранене Nova, за да повдигнете новороденото си дете над земята. По този начин се осъществява, така важният контакт „очи в очи“, осигуряващ връзка между майката и бебето в тези критични формиращи месеци. Създадена за равномерно разпределение на теглото и нежно люлеене, този шезлонг ще държи бебето заето. Този удобен шезлонг се сгъва и прибира само за 60 секунди, което го прави идеален за пътуване.


Основни функции на Nova Rocker


• Подплатена подложка за новородено за допълнителен комфорт, изработена от високотехнологични тъкан Nanotex, която е както водоотблъскваща, така и лесно почистваема от петна материя. Машинно пране спазвайки инструкциите за подръжка.

• Сгъва се само за 30 секунди, с включен удобен компактен калъф за пътуване и съхранение.

• Подходящ за употреба от раждането до 9 кг. на детето.

Напишете коментар