Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

smarTrike Разтегаем Велосипед smarTrike Xtend Mg+™ 3-в-1 - червен

Все още без оценка Напишете коментар
549.00лв.
Код на продукта:
011083
SKU: 011083
Производител:
smarTrike
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB



Разтегаем Велосипед smarTrike Xtend Mg+

smarTrike Xtend Mg + ™ 3-в-1 е  съчетание межфу  balance-bike (балансиращо колело)  и детски велосипед с педали, с уникална разтегателна рамка, която може да се приспособи към размера и нивото на уменията на вашето дете. Тази функция ще позволи на детето да го ползва от нивото на начинаещ, до нивото на  умел велосипедист. 

Изработен е от магнезиева сплав. Леката структурна рамка помага на малките деца да балансират и да се движат с минимумусилия. Със седалката за комфортно возене, звънчето, 2-те дискови спирачки, предните и задни отражатели и трансформиращата се функция, велосипеда Xtend Mg + ™ насърчава семействата да се насладят на страхотното изживяване да научат детето си да кара колело с лекота.

Този велосипед може да се използва в много продължителен период от развитието на детето: от 3 до 6+ години. Основните му характеристики имат възможност да се променят по следния начин: височината на седалката от 38 до 56 см, а височина на кормилото от 65 до 70 см и размер на рамката от 105 до 108 см.

Началният етап на Xtend Mg + ™ въвежда концепция за балансиране, на най-ниската височина на рамката и без педали. След като се постигне баланс чрез работа с краката, е време да опитате да каране с педали. Поставете педалите, регулирайте кормилото и височината на седалката и разширете основната рамка, за да отговаря на размера на вашето растящо дете.


Тегло: 7.5 кг

Тегло с опаковката: 9.5 кг

Дизайнери: Doron Livne и Itai Lewin

Напишете коментар