Ravensburger Пъзел-топка 180 ел. 20 см Дисни

Все още без оценка Напишете коментар
43.50лв.
Код на продукта:
706779
Производител:
Ravensburger
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Пъзелът, RAVENSBURGER Children's Globe Puzzle Ball 180 Pieces ви дава възможност да създадете обемен глобус на Земята с илюстрована политическа карта на света. На него са изобразени ярки и живи картинки на характерни представители на флората и фауната в различните географски ширини, както и на някои популярни забележителности. Надписите са на английски език, което ще позволи на децата без усилия да усвоят много думи от чуждия език.

Пъзелът се състои от 180 елемента, които се подреждат във формата на 3D сфера с диаметър 20 см. Нареденият пъзел-кълбо се поставя на специална метална подставка (включена в комплекта) и като истински глобус може реално да го въртите и удобно да го разглеждате. Нареденият собственоръчно глобус на Земята ще бъде чудесен детайл от интериора на детската стая.

Елементите на пъзела са прецизно изработени от качествена пластмаса, с точно извита форма и скосени краища, което позволява плътно да прилепват един към друг. Полученото кълбо е достатъчно здраво и не се нуждае от допълнително фиксиране. Всички елементи са номерирани от вътрешната им страна, което улеснява тяхното подреждане.

Реденето на пъзели помага за развитието на образното и логическото мислене, паметта, вниманието, а така също и на дребната моторика и координацията на движението на ръцете.

Пъзелите на фирмата Ravensburger се отличават с поразително високо качество: печатът е безупречен, матовата повърхност изключва неприятни отблясъци, всички елементи идеално се съединяват, не се разслояват, не се изтриват, краищата им не се огъват и не се чупят лесно, което позволява многократно да се нареждат.

Комплектът съдържа:
    180 елемента, необходими за сглобяването на детския глобус
    метална стойка-подставка за глобуса
    инструкция за сглобяването

Пъзелът е предназначен за деца на възраст над 8 години.

 

Насладете се на изключително качествените игри и пъзели Равенсбургер. Немската фирма Ravensburger Spieleverlag GmbH е сред лидерите в производството и продажбите на игри и пъзели в Европа.

Ravensburger - един страхотен подарък за Вас и за детето Ви!

Напишете коментар