Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Philips Disney LED Сензорна лампа Planes

Все още без оценка Напишете коментар
30.00лв.
Код на продукта:
717655316
Производител:
Philips
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

     Включете въображението си

     • За деца

      За деца

      Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

     • Висококачествена LED светлина

      Висококачествена LED светлина

      LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

     • Топла бяла светлина

      Топла бяла светлина

      Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

     • Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени

      Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени

      Тази лампа работи с 2 батерии AAA. Всички батерии с този размер вършат работа. Не смесвайте различни видове батерии; винаги използвайте един тип. Батериите не са приложени в кутията.

     • Дневен и нощен датчик за движение

      Дневен и нощен датчик за движение

      Приложен е датчик за движение, за да бъде детето ви спокойно през нощта. Когато той установи движение, лампата се включва автоматично.

     • Успокоява детето ви през нощта

      Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви е идеалната нощна лампа, която да го накара да се чувства в безопасност. Вграденият дневен и нощен датчик за движение улеснява включването на лампата за детето ви с просто движение или като просто мине покрай нея. Разположена до леглото, тя е идеална за ориентиране.

Напишете коментар