Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Philips Disney LED Сензорна лампа Monster Inc.

Все още без оценка Напишете коментар
30.00лв.
Код на продукта:
717715516
Производител:
Philips
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

  Включете въображението си

  За деца

  • За деца

   Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

  Висококачествена LED светлина

  • Висококачествена LED светлина

   LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

  Топла бяла светлина

  • Топла бяла светлина

   Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

  Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени

  • Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени

   Тази лампа работи с 2 батерии AAA. Всички батерии с този размер вършат работа. Не смесвайте различни видове батерии; винаги използвайте един тип. Батериите не са приложени в кутията.

  Дневен и нощен датчик за движение

  • Дневен и нощен датчик за движение

   Приложен е датчик за движение, за да бъде детето ви спокойно през нощта. Когато той установи движение, лампата се включва автоматично.

  Успокоява детето ви през нощта

  • Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви е идеалната нощна лампа, която да го накара да се чувства в безопасност. Вграденият дневен и нощен датчик за движение улеснява включването на лампата за детето ви с просто движение или като просто мине покрай нея. Разположена до леглото, тя е идеална за ориентиране.Напишете коментар