Philips Disney LED Плафон Planes

Philips Disney LED Плафон Planes
   Включете въображението си
   Оранжево LED таванно осветление Planes

   Тази кръгла лампа Planes от Philips и Disney осветява с наситена щампа с любимите на сина ви герои от Самолети. Стените и таваните стават забавни и цветни, докато здравата заоблена конструкция е идеално безопасна за любопитните малки ръчички.

   За деца
   Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

   Идеална за общо осветление
   Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви е идеалният акцент за създаване на лъч светлина. Тя осигурява идеалната среда за ежедневните занимания на детето ви.

   Висококачествена LED светлина
   LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

   Топла бяла светлина
   Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

   Подходящи за монтаж на стена и таван
   Монтирайте това осветително на стената или тавана – така, както пожелаете.
 • Показвания: 117
 • Код на продукта : 717605316
 • 62.00лв.

Тагове: , 717015516, Philips, Disney, LED, Настолна, нощна, лампа, часовник, Mikey, Mouse, Philips Disney LED Настолна нощна лампа с часовник Mikey Mouse от dundio.com