Philips Disney LED Настолна нощна лампа Cars

Все още без оценка Напишете коментар
98.20лв.
Код на продукта:
717643216
Производител:
Philips
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

    Включете въображението си

    За деца

    • За деца

     Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

    Идеална светлина за бюрото или нощното шкафче на детето ви

    • Идеална светлина за бюрото или нощното шкафче на детето ви

     Тази лампа Philips и Disney за спалнята на детето ви се побира идеално на нощно шкафче или бюро. Тя пръска мека, топла бяла светлина, идеална за занимания преди лягане като четене на книги или разказване на приказки. Под ръка и лесна за включване, тя кара детето ви да се чувства в безопасност и комфортно през нощта.

    Висококачествена светодиодна светлина

    • Висококачествена светодиодна светлина

     LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

    Топла бяла светлина

    • Топла бяла светлина

     Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

    Ключ за вкл./изкл. върху кабела

    • Ключ за вкл./изкл. върху кабела

     Дискретно интегрираният в кабела ключ позволява лесно включване и изключване на светлината.

Напишете коментар