Philips Disney 2 в 1 – прожектор и нощна LED лампа Spider-Man

Все още без оценка Напишете коментар
47.00лв.
Код на продукта:
717694016
Производител:
Philips
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

    Включете въображението си

  За деца

   • За деца

    Тази лампа от Philips и Marvel за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Marvel. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

  Създава вълшебна атмосфера

   • Създава вълшебна атмосфера

    Тази преносима лампа от Philips и Marvel за спалнята на детето ви комбинира нощна лампа с вълшебен прожектор за изображения. Нощната светлина кара детето ви да се чувства в безопасност през нощта, докато прожекторът вдъхва живот на любимите на детето ви герои на Disney върху стената или тавана. Уникалната лампа "2 в 1" постига ново ниво в режима на лягане и приказките преди сън. 'С вградения в осветителното двупосочен ключ можете лесно да превключвате между нощна лампа и вълшебен прожектор за изображения.

  Висококачествена светодиодна светлина

   • Висококачествена светодиодна светлина

    LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

  Топла бяла светлина

   • Топла бяла светлина

    Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

  Работи на батерии – 3 x AA, батериите не са приложени

   • Работи на батерии – 3 x AA, батериите не са приложени

    Тази лампа работи с 3 батерии AA. Всички батерии с този размер вършат работа. Не смесвайте различни видове батерии; винаги използвайте един тип. Батериите не са приложени в кутията.

  Приложени са допълнителни ролки с изображения

   • Приложени са допълнителни ролки с изображения

    Тази лампа Philips и Marvel се предоставя с 3 ролки, всяка от които се състои от 8 различни изображения, които да стимулират въображението на детето ви.Напишете коментар