Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Philips Disney Фенерче Star Wars

Все още без оценка Напишете коментар
25.00лв.
Код на продукта:
7176797P0
Производител:
Philips
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

  Включете въображението си


  Това джобно фенерче  от Philips и Disney свети, за да може детето ви да пристъпва смело в мрака, докато си играе или през нощта. Безопасен и хладен на допир, цветният дизайн е оформен да се хваща лесно и удобно от малките ръчички.

  За деца
  Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

  Висококачествена светодиодна светлина
  LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

  Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени
  Тази лампа работи с 2 батерии AAA. Всички батерии с този размер вършат работа. Не смесвайте различни видове батерии; винаги използвайте един тип. Батериите не са приложени в кутията.

  Ключ за вкл./изкл. на изделието
  Дискретно интегрираният в осветителното тяло бутон позволява лесно включване и изключване на светлината.

  Придружава детето ви през нощта
  Тази преносима лампа от Philips и Disney безопасно води детето ви по време на нощните разходки до банята или родителската спалня. Проектиран за деца, този фенер приляга идеално в ръката на детето ви и се носи лесно навсякъде.
Напишете коментар