Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

  • Pekebaby бебешки спален чувал 2.5 тог NUBECITA -6-18 месеца

Pekebaby бебешки спален чувал 2.5 тог NUBECITA -6-18 месеца

Все още без оценка Напишете коментар
76.80лв.
Код на продукта:
1421278
Производител:
Pekebaby
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Когато бебето спи в спален чувал това е най-красивият и сладък сън, защото бебето винаги спи в една и съща температура. Няма вероятност да му стане студено и да изстине или много горещо и да се прегрее. Поради тази причина това е най-красивият момент за родителите и най- вече за майката, която е в постоянна грижа да не изстине бебето или да не прегрее.Бебето не може да изрита завивката, коeто означава, че няма да остане отвито, няма да му е студено и няма да събуди цялото семейство заради това.Бебешките чували помагат на бебетата да спят в една и съща комфортна темпертаура през цялата вечер. Бебето ви може да се събуди да се раздвижи в кошарата и пак да заспи без да се налага да оправяме завивките му отново.Спалния чувал обвива правилно тялото на бебето и изолира горната и долната част, създавайки топъл джоб с въдух около бебето.2.5 тог е идеален за използване през цялата година с изключение на горещите дни когато трябва да използвате 1 или 0.5 тог.  Спалния чувал 2.5 е идеален и за вашите пътувания. Единственото което, ще трябва да сменяте е облеклото под спалния чувал, за да може бебето винаги да  спи в подходяща температура.Спалния чувал е изключително лесен за употреба дори и през нощта- смяната на пелените през нощта се извършва без проблем благодарение на двустрания цип, бебето продължава да спи непробудно и сухо до сутринта. Pekebaby отговаря за почивката на вашето бебе с висококачествени си продукти с грижа за децата и с оригиналния си дизайн. 

Те се отличават от останалите спални чували с избора на тъканите си- те използват най-високо качество памук. В изделията, които са в пряк контакт с бебето, се използва 100% памук. 

Изборът на цветовете в колекциите, както и в основните им линии и тяхната комбинация е хармонична, за да се постигне уникална и приятна обстановка за вашето бебе.

Предлага се в 3 размера:

- 0-6 месеца

- 6-18 месеца

- 18-36 месеца


Напишете коментар