• NOSKO Аспиратор за нос за прахосмукачка

NOSKO Аспиратор за нос за прахосмукачка

Все още без оценка Напишете коментар
20.80лв.
Код на продукта:
441231
Производител:
Nosko
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

NOSKO Аспиратор за нос, който се включва към домашна прахосмукачка

 
АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ Прибор за вакуумно почистване на носа Изсмукване на секретите от носа за щастлива усмивка!
Защо назален аспиратор Nosko?
Nosko е базиран на най-ефективната вакуумна технология.
Ефективно и бързо отстранява секретите от носната кухина.
Може да се използва както за бебета, така и за възрастни.
Разглобява се на пет отделни части и благодарение на това лесно се почиства и стерилизира.
Nosko Аспиратор за нос, за изсмукване с прахосмукачка.
Вакуумният аспиратор за нос Nosko бързо и деликатно премахва секретите от носа, използвайки стандартна домакинска прахосмукачка - поставяте единия край на приставката Nasal Aid в прахосмукачката, а другия край на накрайника - в носа на бебето Ви.
Уредът отстранява секретите от носа чрез постоянно и безопасно всмукване от 0.2 бара, независимо от смукателната мощност на прахосмукачката.
Процесът е безболезнен и няма никакви странични ефекти.
Избягвайте използване на устройството от деца, които страдат от кръвотечение от носа или хронична хемофилия.
Не оставяйте детето без наблюдение.
Вакуумният аспиратор за нос Nosko е клинично тестван и одобрен за използване и осигурява по-кратко време за възстановяване при настинки, като детето е в състояние да приема нормално храна, вода и да спи по-добре.
НЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА.
Характеристика: Безопасен всмукващ накрайник;
Приборът осигурява постоянна сила на всмукване 0,2 бара - безопасна независимо от мощността на прахосмукачката;
Приборът може да се разглоби на 5 части и се почиства изключително лесно под течаща вода;
Може да се стерилизира с изваряване или с накисване в стерилизираща течност (всички части на прибора са изработени от температуроустойчив материал);
При правилна употреба секретът не може да попадне в тръбичката на прибора, нито в маркуча на прахосмукачката;
Правилна употреба: всмукващият накрайник се държи в ръката така, че силиконовата тръбичка да сочи нагоре;
Предлага се също пластмасов набор, който съдържа един прибор, два всмукващи накрайника и една четка за почистване;
Не съдържа вредни за здравето материали;
Високо качество на добра цена;
Препоръчва се от педиатри и специалисти уши-нос-гърло.
Частите на прибора за вакуумно почистване на носа Пластмаса Всмукващ накрайник;
Контейнер за секрет (вътрешен цилиндричен контейнер, който може да се отдели от всмукващия накрайник; външен контейнер, към който се прикрепя всмукващият накрайник, а отстрани - силиконовата тръбичка);
Силиконова тръбичка (гъвкава);
Камбанообразен конектор за прахосмукачка.
Вакуумно почистване на носа - стъпки
1. Предварителна подготовка: Включете прахосмукачката в мрежата (включете кабела в контакта), след което я поставете в близост до мястото, където ще се извършва почистването, така че да можете да я включите с ръка или с крак.
2. Сглобете прибора, като следвате приложеното изображение, и поставете камбанообразния конектор в маркуча на прахосмукачката. Сега остава само да включите прахосмукачката.
3. Капнете физиологични солени капки за нос в двете ноздри на бебето. (Соленият разтвор с концентрация 0,9 % е физиологичен, съставът му е идентичен с този насълзите. Не щипе, не дразни, само овлажнява и разрежда секрета.) След 3 минути отстраняването на навлажнената носна лигавица и разредения секрет може да започне. С капките се разтваря секретът, засъхнал по стените на носната кухина; така вакуумното почистване на носа може да бъде извършено безопасно, без да се наранява лигавицата.
4. Заемете правилно положение на тялото в зависимост от възрастта на детето. Вакуумно почистване на носа при новородени и кърмачета
4. а.) Повдигаме бебета до полуседеж, като придържаме гърба с лявата предмишница и държим главата изправена в дланта си. Важно е бебето да не е легнало и главата му да не е наклонена назад, защото това ще затрудни отстраняването на секрета. В такива случаи секретът се стича към гърлото. Ако положението на тялото е правилно, секретът се стича към носа, като по този начин се улеснява бързото му и ефикасно отстраняване. При новородените и кърмачетата все още няма толкова обилен и гъст секрет, за да се налага пълен вакуум, така че не е нужно да се притиска другата ноздра. Това и без друго би било невъзможно при деца на тази възраст, тъй като щом в едната ноздра бъде поставен приборът за вакуумно почистване, а другата ноздра бъде затворена, бебето веднага ще отвори уста. Вакуумно почистване на носа при малки деца
4. b.) Сложете детето да седне в скута Ви с гръб към Вас. Ако е необходимо, стиснете краката му между вашите крака. Ако има кой да ви помогне, той може да държи ръцете на детето, в случай че то се съпротивлява. Помолете детето да наведе глава напред - това ще подпомогне отстраняването на секрета. В тази възраст ако детето е в състояние да ви съдейства, може да притиснете другата ноздра с пръсти; това ще доведе до образуване на пълен вакуум и по-бързо почистване на носа. Пълният вакуум води до по-ефикасно и бързо почистване на носа, но не е задължителен. Той може да се постигне, когато детето е в състояние да съдейства. Помолете детето да не отваря уста, докато завършите почистването на носа; така ще приключите по-бързо. Какво представлява вакуумното почистване на носа: при затварянето на ноздрата в носа се образува вакуум, поради което секретът преминава от средния назален проход в общия назален проход. Така, след като освободим ноздрата, можем да отстраним секрета от общия назален проход. Това е много важно, когато секретът е гъст. Течният секрет се стича от само себе си от средния в общия назален проход, откъдето с помощта на прибора за вакуумно почистване на носа може да се отстрани лесно без пълен вакуум. Преди вакуумното почистване на носа във всички възрасти е задължително използването на капки за нос!
5. Включете прахосмукачката. Благодарение на конструкцията си приборът за вакуумно почистване на носа има постоянна сила на всмукване 0,2 бара, която е напълно безопасна за вашето дете.

Напишете коментар