Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

 • Nici ГРЕЙКА С ТОПЛА ВОДА - БУХАЛ

Nici ГРЕЙКА С ТОПЛА ВОДА - БУХАЛ

Все още без оценка Напишете коментар
43.99лв.
Код на продукта:
39935
Производител:
NICI
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

 • Зимната серия на Nici не би била толкова сгряваща, ако от нея отсъстваше грейката за крака с топла вода, която досущ прилича на северната снежна сова Олинка. Тя е от плюш, а на гърба ѝ е контейнера за наливане на топла вода. Мушнете сгряващата Олинка под завивката и крачетата на вашето мъниче ще станат отново приятно топли. Олинка е направена от сив плюш, а в очите ѝ все едно е посипан златен прашец. Капацитетът на контейнера за топла вода на грейката е 500 ml. Материалът е 100% полиестер.

  Не се препоръчва за деца под 10 месеца.

  За серия “Nici Winter”

  Зимната колекция на Nici вече е тук, затова снеговете и студовете могат да започват! Пингвинчето Иля, мечока Сър Мечо и полярната сова Олинка ще превърнат студения сезон в забавен, защото пристигат при децата като пухкави играчки и аксесоари.

  А ето каква е и тяхната история… Малкото пингвинче Иля се е изгубило и се оказало на Северния полюс. Сега то чака да изгрее Полярната звезда, за да се води от нея и се върне при семейството си на Южния полюс. Сър Мечо и Олинка разбират нещастието на малкото пингвинче и искат веднага да му помогнат. Тримата приятели заедно се впускат в търсене на Полярната звезда, за да помогнат на малкото пингвинче да сбъдне мечтата си и се прибере отново у дома.

Напишете коментар