Mountain Buggy Количка urban jungle + поставка за бутилка + подложка (черно) PT-0175

Mountain Buggy Количка urban jungle + поставка за бутилка + подложка (черно) PT-0175

Mountain Buggy Urban Jungle осигурява максимална защит и комфорт на малкото дете, преминавайки безпроблемно през всякакви терени.
Луксозният дизайн на количката е подсилен от покритите с изкуствена кожа дръжка и предпазен борд. Детска количка Urban Jungle е снабдена с регулируем предпазен 5-точков колан, който се откопчава лесно и бързо чрез натискането на един бутон. За да може да разнообразявате външния вид на своята детска количка, Urban Jungle е снабдена с двулицево матраче. Сенникът, със слънцезащитен фактор UPF 50+ е с допълнителна защита от слънчевите лъчи и спрозорче, през което да наблюдавате бебчето, затварящо се безшумно с магнити. Ъгълът на наклон на седалката за след 6 месеца се регулира лесно и бързо, като разкачите ремъците намиращи се от долната страна на седалката. Седалката може да бъде поставяна и в хоризонтално положение.


Характеристики:регулиращ се наклон на седалката

двулицев матрак

предпазен борд

регулируем 5-точков колан

сенник със защита от от слънчеви лъчи UPF 50+


Лекото алуминиево шаси и перефектния дизайн с правилно разпределение на теглото, за по-лесно повдигане на предното колело, превръщат Urban Jungle в перфектната количка с 3 колела. Благодарение на подобрените амортисьори на задните колела и предното въртящо се колело на 360°, с лесен механизъм за застопоряване, правят детска количка Mountain Buggy Urban Jungle подходяща за всякакви терени. Дръжката на количката се регулира в няклко различни височини. Спирачната система е разполжена от дясната страна на дръжката, така че да имате лесен достъп по всяко време. Спирачката е снабедма със зелен (go) и червен (stop) индикатор. Багажникът на количката е голям, с 10 кг капацитет и е снабден с джобчета за по-добра организация на бебешките принадлежности и аксесоари.
Характеристики:


леко алуминиево шаси

регулируема дръжка във височина

спирачка, разположена на дръжката

голям багажник -капацитет 10 кг

окачване на задните колела

3 X 12" помпащи се гуми

въртящо се предно колело на 360°, с лесен и удобен механизъм за застопоряване

лесно и бързо сгъване само с една ръка


Върху шасито на детска количка Urban Jungle могат да бъдат поставени кош за новородено Carrycot Plus и столче за кола, посредством адаптери (купуват се отделно).

Подобни продукти


  • Показвания: 211
  • Код на продукта : PT-0175-MB-BLACK-PU-01
  • 1,169.00лв.

Тагове: Комбинирана, количка, Комбинирана количка, PT-0175-MB-BLACK-PU-01, Mountain, Buggy, Количка, urban, jungle, поставка, за, бутилка, подложка, (черно), PT-0175, Mountain Buggy Количка urban jungle + поставка за бутилка + подложка (черно) PT-0175 от dundio.com