Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

MOM'S CARE МЕКА ИГРАЧКА MRS. BUNNY

Все още без оценка Напишете коментар
24.99лв.
Код на продукта:
MOM937
Производител:
MOM'S CARE
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

 Меката играчка Mrs. Bunny на Mom's care ще бъде първият и най-добър приятел на Вашето малко съкровище. Заедно те ще споделят весели игри през деня и чудни приключения нощем в "Страната на сънищата".
 Дългите ушички и красивата дрешка на зайчето са изработени от специална материя, която издава нежен "шумолящ звук", който привлича вниманието на детето и стимулира възприятията му. Контрастната комбинация от цветове привлича погледа на бебето и стимулира способността му да се концентрира.

Дрешката на зайчето може да се сваля и да се използва като гривничка. 

  • Подходяща от 0+ месеца;
  • Разнообразни материи;
  • Привличащи погледа контрастни цветове;
  • Нежен "шумолящ" звук;
  • Произведена в Полша;

 

   Продуктите на Mom's Care са с високо качество и са изцяло произведени в Европа.

Материалите, които се използват са нежни, не дразнят чувствителната бебешка кожа и са безвредни.

 

 

Да опознаем света от забавната му страна! 

Mom's Care са  бебешки играчки, разработени да следват развитието на нашите мъници от най-ранна възраст. Основана през 1982г. марката и до днес не спира да ни изненадва с уникалните визии  и колекции.  Екип от креативни  дизайнери комбинира контрастни цветове, различни материи, “patchwork” техники и новаторски дизайн в създаването на всяка играчка. Освен красиви и атрактивни, играчките от линията Mom's Care имат за цел да подпомагат развитието  на малките ни съкровища още от самото им раждане. Стимулират звуковите, слуховите и тактилните усещания на детето, както и развитието на двигателните умения и фината детска моторика. Благодарение на богатата гама от продукти, играчките Mom's Care са верен спътник на всяко дребосъче в опознаването на заобикалящия го свят. 

Напишете коментар