Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Miniland Baby Кукла за сън Dreambuddy fairy - 89362

Все още без оценка Напишете коментар
48.00лв.
Код на продукта:
89362
SKU: 89362
Производител:
Miniland Baby
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Любима кукла


Нашите плюшени играчки са пухкави и много меки, което ги прави идеален спътник във всяка ситуация, като например преди лягане. В тези и други моменти, когато бебето е само, dreambuddy ще функционира като любимия отешител. Това помага на бебето да се чувства сигурно, изпълнявайки важна психологическа функция.

Верен спътник, навсякъде

Практичната велкро каишка на гърба му улеснява закачането към креватче, количка или където и да е другаде, така че винаги да е близо и да се вижда от бебето.


Вълшебни сънища


dreambuddy има джоб на гърба в които децата да пълнят с всичко, за което искат да мечтаят. Малките деца могат да сложат рисунка или написано приключение в джоба на своя приятел, за да могат и двамата да пътуват заедно в света на щастливите сънища. Много полезен инструмент за въвеждане в рутината на съня им, за да могат да си лягат, без да се страхуват.


Придружава ви на всеки етап


Dreambuddy е еволюционна кукла. Когато бебето е много малко, тя може да се закрепи за креватчето благодарение на велкро лентата. По-късно може постоянно да придружава бебето в креватчето, в леглото или където и да спи или ходи, денем или нощем, тъй като е идеален партньор за игра.

Напишете коментар