Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Medela Единичната електрическа помпа Swing Flex

Все още без оценка Напишете коментар
308.99лв.
Код на продукта:
101039075
SKU: 101039075
Производител:
Medela
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Единичната електрическа помпа за гърди Medela Swing Flex е малка, компактна и лека двуфазна помпа модернизирана с най-новата технология Flex. Помпата за гърди Medela Swing е ефективна и удобна. Двете Фази на изцеждане имитират естественото действие на сучене на бебето, като се преминава от бърз в бавен ритъм на изцежданене. Тя има нов вид фуния за гърди PersonalFit Flex, предназначена да се адаптира лесно към вашата форма на гърда като същевременно стимулира и  насърчава притока на кърма, като спомага за предотвратяване запушването на млечните канали. Това улеснява всяка мама да открие положението, което е най-удобно и най-ефективно за изцежданене.


Компактен, мощен и лек мотор: може да бъде винаги с вас дори и по-време на разходка.

2-фазна експресионна технология: напомня ритъма на кърмене на бебето - къси, стимулиращи изцеждания, последвани от по-дълги и дълбоки засмуквания, за да се осигури оптимален поток на кърма.

Удобен променливотоков адаптер или опции за захранване на батерията: За мобилно изцеждане

Новия модел фуния е с адаптивен 105 ° ъгъл и овална форма, проектирана така, че да пасва по-добре на формата на гърдите на мама и да помага за по-лесното изцеждане на кърмата.

Меката, гладка, гъвкава фуния прилепва плътно към гърдата за удобно, естествено усещане.

Овалната форма на фунията може да се завърти на 360 ° до позиция, която ви е най-удобна.

Ефективност: Дизайнът на фунията помага да се улесни с 11% повече изцеждането на кърмата спрямо традиционния 90 ° мембрана за гърди, поради по-доброто прилягане към гърдите.

Всички части, които влизат в контакт с кърмата, са направени от материали без BPA: Безопасно за вас и вашето бебе.

Всяка мама е различна. Формата на гърдите ви е уникална и може да се променя по време на вашето кърмене. С новата ни фуния PersonalFit Flex ™ можете лесно да адаптирате начина, по който вашата помпа за кърма Medela ви пасва, за да ви помогне да намерите най-удобната, ефективна позиция за изцеждане.

По-естествено изпомпване

Когато бебето ви суче, в началото той суче бързо, за да започне да стимулира потока на кърмата , а след това по-бавно за да се нахрани. Технологията Medela 2-Phase Expression® имитира тези инстинктивни ритми за по-естествено усещане и комфортно изцеждане.

Лесна за работа, удобна за използване.


Medela Swing има много прост дизайн и е изключително лесно преносима. Лесно и бързо се сглобява и разглобява, помпата за почистване.

За случайна или ежедневна употреба.

Когато е необходимо, удобно и без усилие изцеждане на кърма.

За използване у дома или в движение по време на път. 

Когато комфортът и спестяването на време са важни.

Особено се препоръчва в случай на леки проблеми с кърменето, напр. проблеми с възпалени зърна.

Swing е компактна единична електрическа кърма с 2-фазна технология на изцеждане, базирана на научни изследвания. Swing осигурява удобни и лесни помпени сесии с висока ефективност и комфорт. Помпата преминава автоматично от фаза на стимулация към изцеждане или може да бъде превключена ръчно. Майките също могат да изберат най-удобното ниво на вакуум. Може да се използва със захранващ адаптер, а опцията за работа на батерии гарантира максимална мобилност.


Тази лека помпа е една от най-тихите помпи за кърма на пазара за дискретни помпени сесии у дома или в движение. Майките, които имат особено активен начин на живот, които са далеч от бебето си от време на време или които не искат да отделят прекалено много време за изпомпване, оценяват тази популярна помпа за кърма.


2-Phase Expression технология имитира бебешкото сучене.

Лесни за използване функции: Позволява да изберете най-удобната настройка на помпата за своето индивидуално изцеждане.

Какво представлява двуфазната експресионна технология?


2-Phase Expression е технология за изпомпване, която имитира естествения ритъм на сучене на бебето. Тя използва кратки, стимулиращи изблици, последвани от по-дълги и дълбоки, за да осигури оптимален поток на мляко. Изследванията показват, че бебетата първоначално използват кратко, бързо сучене, за да стимулират рефлекса на отделяне на кърма. След като кърмата започне да тече, бебетата преминават в по-бавен, индивидуален ритъм, за да се хранят реално.


Фаза на стимулиране :

- Когато бебетата за първи път сучат кърма, те сучат по-бързо, за да стимулират отделянето на мляко. 

Ритъм на изпомпване> 100 цикъла / минута. Бързо и ефективно за стартиране на притока на мляко.

Фаза на експресия

 - След като започне потокът на млякото или „спускането“, бебетата сучат с по-бавни темпове, за да изцедат млякото. По-бавен изпомпващ ритъм между 42 и 87 цикъла / минута. По-бавно имитиращо хранително сучене с редовен поток на мляко.

Новата фуния за гърди PersonalFit Flex ™ е разработена с помощта на екип от изследователи и кърмещи майки. Тя е създадена така, че лесно да се адаптира към вашата гърда и насърчава потока на млякото , като помага да се предотврати запушване на млечните канали за ефективно изцеждане.


Фунията за гърди PersonalFit Flex ™е изследвана в четири клинични проучвания с майки- кърмачки. При повече от 1000 помпени сесии тя доказа, че доставя повече комфорт и ефективност. Както всеки продукт на Medela, помпите за кърма Flex ™ са предназначени да улеснят кърменето, така че можете да храните бебето си с полезната и важна за неговото развитие кърма по-дълго време.

Какво съдържа комплекта:

1 x Задвижващ мотор

1 х захранващ адаптер

1 х 150 мл бутилка с капак

1 x стойка за бутилка

1 x конектор PersonalFit Flex ™

Инструкции за почистване и грижи:

Почиствайте фунията веднага след употреба, за да избегнете засъхване на млечни остатъци и да предотвратите развитието на бактерии.

Използвайте само вода за почистване..

Внимавайте да не повредите частите, когато използвате четка.

Не използвайте абразивни миещи течности / почистващи препарати за почистване на помпата.

Разглобете помпата на отделните и части при почистване.

Измиване - преди първата употреба и след всяка употреба

Напишете коментар